Ba1a22 Posted April 23, 2017 #1 Share Posted April 23, 2017 (edited) σήμερα έκατσα και παρατήρησα της σελικονες και της είδα έτσι θα υπάρξει πρόβλημα? Edited April 23, 2017 by dpap Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap Posted April 23, 2017 #2 Share Posted April 23, 2017 Πόσων ετών είναι το ενυδρείο ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ba1a22 Posted April 23, 2017 Author #3 Share Posted April 23, 2017 το πολυ να ειναι 3 χρονια Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathis spithas Posted April 23, 2017 #4 Share Posted April 23, 2017 Αυτα που βλεπεις σαν ασπρα στιγματα ειναι κενα σιλικονης στις κολλησεις... Το ποτε και το αν το ενυδρειο απο τις πιεσεις θα αρχισει να σταζει δεν μπορει πιστευω με σιγουρια να στο πει κανεις... Προσωπικα ειχα ενυδειο που ετρεχε 3 χρονια ετσι και δεν εσταξε ακομα και οταν εφυγε απο τα χερια μου... Χωρις ομως αυτο να αποτελει κανονα!! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ba1a22 Posted April 24, 2017 Author #5 Share Posted April 24, 2017 Εαν παρω σελικονι και κολησω το ενυδρειο με την ειδικι σελιονι ομως που ειβαι για μενα απτο νερο και εξωτερικα γεμησω με σελικονι κανονικη ενυδρειο και να κολησω και καμοα κοντρα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap Posted April 25, 2017 #6 Share Posted April 25, 2017 Αν θέλεις να κάνεις τέτοια επέμβαση , θα έλεγα ότι πρέπει να ξύσεις τις παλιές σιλκόνες και να περάσεις καινούριες για να είσαι σίγουρος. Από την άλλη και εγώ δεν νομίζω ότι θα έχεις πρόβλημα αφού δεν έχει στάξει μέχρ τώρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts