Jump to content

Recommended Posts

Απο τα ευκολα διαλεγεις και παιρνεις-

 

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα!

 

Όμορφο το στήσιμο. Τις μεγάλες πέτρες βύθισε τες στο χαλίκι για να μην φαίνονται απλά ακουμπισμένες. Θα δείξει πιο όμορφο.

 

Φυτά τώρα έχεις επιλογές. Τα περισσότερα αν όχι όλα είδη hygrophila, αν θέλεις κάτι που να μπαίνει πάνω στη πέτρα προτίμησε buchephalandra red αν όχι κλασσικά ανούμπιες κτλ. Για κάτι πιο χαμηλό για το μπροστινό μέρος μπορείς να δοκιμάσεις stayrogyne repens. 

Εγώ θέλω να σταθώ όμως στο θέμα της ψαροσύνθεσης. Μετράω 4 serpae tetra, 2 αγγελόψαρα και κάτι που μου φέρνει σε θυληκό μονομάχο. Από όλα αυτά εγώ θα κρατούσα βαριά τα serpae αν και για μένα αν σου αρέσει το χρώμα καλύτερα να πήγαινες σε μια ομάδα ember που είναι και μικρά και θα έβαζες ικανοποιητική ποσότητα ώστε να δεις ωραίο κοπάδιασμα.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...