Jump to content

Χριστουγεννιατικο δωρο.


hurricane21

Recommended Posts

Καλημερα σε ολους. Η γυναικα μου σημερα μου εκανε το καλυτερο δωρο, πριν απο λιγο εφθασε στο σπιτι μας ενα ενυδρειο της aquatlantis.

 

Σκεφτομαι για αρχη να το ξεκινησω σαν fish only και αργοτερα να μπουνε καποια ευκολα κοραλακια.

 Λοιπον για να μην σας κουραζω το ενυδρειο εχει διαστασεις 1000χ400χ500mm, φωτιστικο led ενσωματομενο που λεει πως κανει και για θαλασσινο. Θερμομετρο 200watt και ειχε μαζι δωρο το φιλτρο που βλεπετε στην φωτογραφια.

Αυτο θα το βαλω στο ντουλαπι που υπαρχει απο κατω. 

Τι αλλο χρειαζεται για να ξεκινησω;; λογω καραντινας θελω τα βασικα γιατι βρισκομαι στην Χαλκιδα και δεν εχω μεγαλη ποικιλια σε μαγαζια και εαν παραγγειλω κατι με courrier θα κανει πολυ καιρο να ερθει...

20201220_140807.jpg

Link to comment
Share on other sites

Παιδια την βοηθεια σας το φιλτρο το εβαλα να το δοκιμασω και χανει νερα απο το καπακι οχι απο εκει που κουμπωνει πιο ψηλα και χανει και απο εκει που βγαινει το καλωδιο του ρευματος.

Απο το μαγαζι μου λενε να τους το παω να το στειλουνε για επισκευη, αλλα κανονικα δεν θα επρεπε να το αντικαταστησουνε??

Link to comment
Share on other sites

Μπορεί να αντικαταστήσουν μόνο την κεφαλή, αλλά αν το πείρες μέσο ίντερνετ έχεις το δικαίωμα να το επιστρέψεις πλήρες αφού είναι χαλασμένο. 

Ετσι όπως είμαστε η επισκευή μπορεί να τελειώσει και το 2022 :) 

Προσωπικά θα έκαμνα την μέγιστη προσπάθεια για αντικατάσταση και όχι για επισκευή.

 

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Ειναι αγορασμενο απο το ****, αλλα η ιχθυολογος συζηταγε μονο για επισκευη και μετα απο τσακωμο. Ειπαμε το απογευμανα της το παω απο κοντα να το δει ολο μαζι με τις σωληνες.. Θα ζητησω ομως να ειναι και ο διευθυντης του μαγαζιου μπροστα γιατι μου φαινεται περιεργο ολο αυτο για μια τετοια αλυσιδα.

 

MOD NOT

Ίσος να μην το γνωρίζεις αλλά απο την στιγμή που το μαγαζί δεν έχει βήμα στο ΑΖ για να πει την γνώμη του δεν μπορούμε να αφήσουμε να φαίνεται το όνομα του.

Link to comment
Share on other sites

Πήγαινε από κοντά και μην δεχτείς τίποτα άλλο εκτός από την πλήρη αντικατάσταση του φίλτρου. Αν δεν έχει  χτυπήματα ή άλλους παράγοντες που δημιουργήθηκαν κατά την μετακίνηση τότε είναι υποχρεωμένοι να προβούν σε άμεση αντικατάσταση του προιόντος και να επιστρέψουν αυτοί το φίλτρο στο προμηθευτή τους. Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι γράφεις ότι ήταν δώρο της εταιρίας και δεν ξέρω αν σε καλύπτει στην εγγύηση . Σε κάθε περίπτωση έχεις το δικαίωμα να κάνεις καταγγελία στο http://www.synigoroskatanaloti.gr/index.html     και είναι κάτι που θα πρέπει να το τονίσεις .

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Καλησπερα σε ολους, χρονια πολλα και καλη χρονια σε ολους.

Συγνωμη για την καθυστερημενη απαντηση αλλα ετρεχα με θεματα δουλειας.

Τελικα εγινε αντικατασταση στο φιλτρο μετα απο επικοινωνια που ειχα και με τα κεντρικα της εταιρειας.

 

Ωστοσο το ενυδρειο γεμισε με γλυκο νερο λογω διαφορων καταστασεων, οποτε παρακαλω καποιον mod  να κλειδωσει το θεμα εαν μπορει.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...