Jump to content

Αντιδράσεις


Sialen

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά της Σελίδας, θα ήθελα να γράψω ίσως ένα άσχετο η και αρκετά σχετικό πράγμα και να με βοηθήσετε με την γνώμη σας και πως αντιδράτε 😅 λοιπόν εγω προσωπικά δεν ασχολούμαι με ενυδρεία αλλά ο άντρας μου αλλά τώρα τελευταία αρχίσαμε να μαλώνουμε πολύ γιατί μου λέει ότι ανακατεύομαι αλλά στην ουσία αυτός με ανακατεύει βάζοντας μου να κάνω διαφορά πράγματα ενώ δεν θέλω να μπλέκομαι για να μην προκαλούνται τριβές ανάμεσα μας.

Φυσικα και τα αγαπαω τα ψαράκια και όπου μπορω να βοηθάω το κάνω αλλά επειδή δεν είναι το δικό μου χόμπι δεν έχω όρεξη πολλές φορές και για να μην πω φυσικα κάτι που θα μας κάνει να μαλώσουμε , λοιπόν τεσπα

Τώρα τελευταία άλλαξε ψάρια και επειδή τα πήρα εγω πράγμα που δεν ξέρω αν ήταν αρσενικά θηλυκά μαλώνουν όπως είναι λογικό και θέλει να τα αλλάξουμε χωρίς να γνωρίζει και ο ίδιος ποια είναι θηλυκά και αρσενικά και μαλωσαμε και γι αυτό . φυσικα δεν το συζητάω ότι τι λεφτά έχουν φύγει με όλα αυτά εσείς ξέρετε καλύτερα αλλά εγω όμως μερικές φορές κουράζομαι  απλά σκέφτομαι ότι αν δεν με ανακάτευε και τα έκανε όλα μόνος του δεν θα μάλωναμε τόσο πολυ και δεν θέλω να γίνεται κάτι τέτοιο για ένα ενυδρείο γιατί πιστέψω αν ξεκινήσεις να μαλώνεις με την/τον σύντροφο σου ακόμα και αν δεν φταίει σταματάει ποια να είναι χόμπι..πολλές φορές να επισημάνω ότι πάω και παίρνω εγω διαφορά πράγματα για τα ψαράκια έτσι 😅εννοώ καμία τροφή βιταμίνες και τέτοια.Μπορείτε να με διαφωτίσετε και εσείς ακόμα και αν είναι άσχετο το θέμα τελειως ζήτω συγνώμη και σας ευχαριστώ πολυ.

Link to comment
Share on other sites

Εδώ ενυδρειολόγος-σύμβουλος γάμου Χάσκυς Τζίμικους....Πώς μπορώ να βοηθήσω?😝

 

Άν μπορείς βάλε φωτό απο ο ενυδρείο και τα ψάρια για να δούμε τί είναι ασύμβατο και να μπορέσουμε να προτείνουμε διορθώσεις....

  • Like 1
  • Haha 3
Link to comment
Share on other sites

Φιλη, @Sialen...

Aν θελεις να καταλαβεις το που εμπλεξες :D, ριξε μια ματια εδω -

:D:D:D

  • Haha 4
  • love 1
Link to comment
Share on other sites

πριν 3 ώρες, το μέλος natateo έγραψε:

Φιλη, @Sialen...

Aν θελεις να καταλαβεις το που εμπλεξες :D, ριξε μια ματια εδω -

:D:D:D

Ρε ντροπή σας ρεεεεε!!!!!! Δεν κάνουμε τέτοια εμείς οχαχαχαχα 

  • Haha 1
Link to comment
Share on other sites

Το χόμπι προυποθέτει κάποιο χρόνο και ενασχόληση. Το να βάζει εσένα να ασχολείσαι μόνο πλήρη ανευθυνότητα δείχνει πόσο μάλλον να φτάσεις στο σημείο να φτιάξεις λογαριασμό σε ενυδρειακό φόρουμ για να μιλήσεις για το πρόβλημά σου ενώ δεν σε ενδιαφέρει καν το χόμπι. Η λύση είναι να του πεις ότι ακριβώς λες και σε εμάς και αν θέλει να ασχοληθεί έχει καλώς διαφορετικά ας δοκιμάσει κάτι άλλο η στην τελική μπορείς να του πεις να μας γράψει αυτός αν θέλει να του εξηγήσουμε τι σημαίνει παντόφλα με τα νερά στις αλλαγές... :chair:

  • wow 1
Link to comment
Share on other sites

Μας βλέπω όλους σε λίγο καιρό έτσι  ,θα μας πάρουν και τα σώβρακα τα ψάρια 😂😂😂😂

received_629454419124802_1.jpg

Έγινε επεξεργασία - Taxiarchis
  • Haha 3
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...