Jump to content

ζωντανοί οργανισμοί


Recommended Posts

Μαρια οπως θα δεις μετεφερα τις δημοσιευσεις σου στην κατηγορια αναγνωρισης ασπονδυλων. Οπως καταλαβαινεις εδω ταιριαζουν καλυτερα :buttrock: Καλο θα ειναι ολοι να προσεχουμε τις κατηγοριες που βαζουμε τις δημοσιευσεις μας ωστε να ειναι ευκολο για ολους να βρουν αυτο που ψαχνουν.... επισης ολες τις δημοσιευσεις θα μπορουσες να τις βαλεις σε μια αλλα δεν πειραζει.

Στην πρωτη photo βλέπουμε μια ανεμωνη...μαλλον Heteractis (ισως Heteractis magnifica ή Heteractis malu)

Στην δευτερη photo βλεπουμε Zoanthids

Link to comment
Share on other sites

σε ευχαριστώ για τις απαντήσεις σου, δυστηχώς δεν έχω μάθει ακόμη να χειρίζομαι τις κατηγορίες του forum.που θα μου πάει όμως...πάντως οι φωτο είναι πολύ μεγάλες & δεν τις δεχόταν όλες. Αλήθεια, όσον αφορά τις μακροάλγες που μου απάντησες στις επόμενες φώτο, είναι κατάλληλες για reef ενυδρείο? εάν αρχίσουν να κιτρινίζουν σημαίνει ότι μαραίνονται & πρέπει να τις βγάλω?

Link to comment
Share on other sites

Μαρια δεν ειμαι σιγουρος για τι μακροαλγες προκειται αλλα δεν υπαρχει προβλημα καταλληλοτητας... το πιο πιθανο ειναι να τις φανε τα ψαρια σου :buttrock: αλλα δεν θα δημιουργηθει καποιο προβλημα με αυτο...αντιθετα, τα ψαρακια σου θα ειναι χαρουμενα!!

Αν κιτρινισουν και παλι δεν πιστευω να υπαρχει καποιο προβλημα... καλο θα ηταν να βρεις ομως γιατι γινεται αυτο... αν τους λυπει το φως θα υπαρχει προβλημα και με τα κοραλλια σου...αν ομως τους λειπουν Νιτρικα και Φωσφορικα αυτο θα ειναι πολυ καλο για το ενυδρειο σου...

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...