Vega 0 Posted March 7, 2008 #1 Share Posted March 7, 2008 Γεια σας Χτες έφαγα πολύ ξύλο… καθώς έφτιαχνα κάποια βραχάκια από το θαλασσινό ενυδρείο. Ορμάει πάνω στο χέρι μου.. τι κουτουλιές, τι τσιμπιές τι σπρωξιές και όλα αυτά με τον γνωστό ήχο που παράγει (μάλλον με τα σαγόνια του) το Damsel Domino. Το μαύρο διαολάκι που έχω. Την επόμενη φορά θα βουτήξω με σκάφανδρο !!! Δηλαδή αν είχα καμιά δεκαριά μέσα, τύφλα να έχουν τα Πιράνχας !!! Link to post Share on other sites
BAKIS 0 Posted March 7, 2008 #2 Share Posted March 7, 2008 !!!!!!!!! Link to post Share on other sites
Ronnie21 0 Posted March 11, 2008 #3 Share Posted March 11, 2008 Πρώτη φορά "ακούω" ψάρι σε ενυδρείο να επιτίθεται!!!! Να σου είναι καλά πάντως! Link to post Share on other sites
Vega 0 Posted March 11, 2008 Author #4 Share Posted March 11, 2008 Να όμως που συμβαίνει, το είχα ακούσει κάπου αλλά δεν είχα ο ίδιος την εμπειρία. Φαίνεται έχει πολύ ανεπτυγμένη την αίσθηση της ιδιοκτησίας !!! Την επόμενη φορά που θα κάνω διακοσμητικές παρεμβάσεις στο ενυδρείο μου θα βάλω και την κάμερα να καταγράφει το γεγονός. Link to post Share on other sites
Ronnie21 0 Posted March 11, 2008 #5 Share Posted March 11, 2008 Την επόμενη φορά που θα κάνω διακοσμητικές παρεμβάσεις στο ενυδρείο μου [...] Ρίξε του λίγο κονιάκ να ηρεμήσει πρώτα... Link to post Share on other sites
Recommended Posts