Jump to content

aquazone


Recommended Posts

Σαν καινουργιος στο φορουμ του aquazone θελω να πω πεντε πραγματα.....

1.ειμαι αρκετα ευχαριστημενος με την λειτουργεια του και με το περιεχομενο του..

2.ειμαι αρκετα ευχαριστημενοσ με την φιλικοτητα και τισ γνωσεισ των μελων του.μπορει δλδ να εχεισ κατι λαθοσ ή να μην κανεις κατι σωστα και ο τροπος γραφης της απαντησης σου περνα το συναισθημα της φιλικοτητας.

3.φορουμ αρκετα απαραιτητο για χομπιστες επαρχιας(οπως εγω),καθως σου παρεχει πληροφοριες που 100% πιστεψτε με δεν μπορεις να τις βρεις στα πετ σοπ της περιοχης...

4.αισθανομαι οτι βρισκομαι σε μια οικογενεια χομπιστων.............

και 5. να ευχαριστησω και δημοσια τον μιχαλη(neon)....για τους δικουσ μου λογους και τον δημητρη(husky jim) οπου (παρακουλουθωντας) τον ,βρηκα και κατεληξα στο aquazone..........καθως και ολους οσους με εχουνε βοηθησει.

συνεχιστε την καλη δουλεια........................

φιλικα πετρος

Έγινε επεξεργασία - PPAP
Link to comment
Share on other sites

Σε ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια. Πραγματικά μας δίνουν κουράγιο να συνεχίσουμε την προσπάθεια.

Είναι θαυμάσιο το συναίσθημα που εισπράττει κάποιος μέσα από μια δημόσια επιβράβευση.

Πέραν αυτών όμως επειδή είμαστε αρκετά μαζοχιστές περιμένουμε να ακούσουμε τι δεν αρέσει ώστε να δούμε πώς μπορούμε να το διορθώσουμε ή και τι άλλο θα θέλατε να υπάρχει στο Aquazone, ώστε να προσπαθήσουμε να το καταφέρουμε.

Πέτρο και πάλι σε ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια

Link to comment
Share on other sites

Kαλησπερα σε ολους.

Mε αφορμη το θεμα αυτο θα ηθελα και εγω να πω ποσο σημαντικο για ολους εμας τους αρχαριους ειναι το Aquazone και ποσο μαλλον για αυτους οπως εμενα που δεν εχουν παρα μονο το διαδικτυο σαν μεσο πληροφορησης στο θεμα, γιατι οπως ειπε και ο Πετρος στα πετ δεν βρισκεις ολες τις πληροφοριες που θες.

Eλπιζω να συνεχισετε με το ιδιο ζηλο και ρυθμο και να ευχαριστησω επι ευκαιρια ολα του φιλους μελη του Aquazone αλλα κυριως και του πιο εμπειρους που απαντουν στα ερωτηματα μας που πολλες φορες μπορει να ειναι μακροσκελη αλλα και επαναλαμβανομενα.

Φιλικα Aδωνις

Link to comment
Share on other sites

Παιδια το Aquazone πιστευω ειναι σημαντικο για ολους, αρχαριους και μη. Γρηγορα οι αρχαριοι γινονται πεπειραμενοι, ειδικα αν αγαπουν το χομπι και σεβονται τη ζωη των ψαριων που εχουν αγορασει (γιατι περι αυτου προκειται, να αγαπαμε και να σεβομαστε τα ζωντανα που εχουμε και να μην τους φερομαστε λες και ο μοναδικος σκοπος της υπαρξης τους ειναι η δικη μας οπτικη ικανοποιηση). Αλλα και ως πεπειραμενοι, οι χομπιστες παντα μαθαινουν. Ας μην ξεχναμε οτι το χομπι προχωραει, οι ερευνες φερνουν στο φως νεα στοιχεια καθημερινα, νεα προιοντα βγαινουν στην αγορα. Και οπως συμβαινει γενικοτερα για να διατηρησει κανεις τις γνωσεις του σε ενα σωστο επιπεδο χρειαζεται συνεχεια διαβασμα και ενημερωση. Ο πεπειραμενος χομπιστας που δεν ενημερωνεται και δεν συμμετεχει σε συζητησεις γρηγορα γινεται "πεπερασμενος" και για την εποχη του σχεδον "αρχαριος". Για μενα αυτο ειναι και το μεγαλυτερο πλεονεκτημα τετοιων χωρων, και ειδικα του Aquazone, με το θετικο πνευμα αλληλο-υποστηριξης που επικρατει εδω. Δηλαδη οτι και ο πεπειραμενος χομπιστας, με αφορμη ερωτησεις και προβληματα, εχει την πολυτιμη ευκαιρια να διευρυνει τις δικες του γνωσεις, ειτε επειδη ερχεται σε επαφη με προβληματα που δεν εχει αντιμετωπισει ειτε επειδη του δινεται η ευκαιρια να ψαξει καποια στοιχεια και να φρεσκαρει ετσι τις γνωσεις του. Εν ολιγοις σαν παρεα - μαθαινουμε ολοι μαζι - και μοιραζομαστε εμπειριες.

Ευχομαι να συνεχισουμε ετσι φιλικα και ομορφα ολοι μαζι και γρηγορα να εχουμε και αλλους φιλους στην παρεα μας - οπως λενε και οι φιλοι μου οι Αγγλοι, the more the merrier! :busted_cop:

Link to comment
Share on other sites

Το Aquazone σιγα σιγα εξελισεται σε μια one-stop κοινοτητα για το χομπυ μας! Συνεχως προσφερονται καινουργιες υπηρεσιες, αρθρα κτλ ομως η μεγαλη μας δυναμη ειναι το ιδιο το forum! Εκει υπαρχει η πραγματικη ενημερωση και βοηθεια και αυτο πρεπει να εκμεταλευτουμε ολοι μας! Γι αυτο γραψτε οτι νομιζετε και οτι θελετε να ρωτησετε και μην ξεχνατε της κατηγοριες με τις εταιρειες και τους ειδικους!!! Κατι μοναδικο για τα Ελληνικα δεδομενα!!

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...