chchhypno Posted April 1, 2006 #1 Share Posted April 1, 2006 Μετά κόπων και βασάνων, νομίζω ότι το ενυδρείο μου βρήκε μια ισορροπία… Το περίεργο είναι ότι από τότε που έβαλα τα φυτά εξαφανίστηκε το πρόβλημα της άλγης. Λοιπόν η σημερινή ερώτηση έχει να κάνει με το γεγονός ότι δεν έχω υπόστρωμα για τα φυτά, άχω χρησιμοποιήσει λίπανση σε ταμπλέτες και κάθε βδομάδα προσθέτω και υγρό… Υπάρχει μέλλον έτσι ή είναι αναγκαίο το υπόστρωμα? Σχετικά με την έλλειψη CO2 υπάρχει κάποια εναλλακτική λύση από τις μπουκάλες? Πραγματικά υποχρεωμένος για την έως τώρα βοήθεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
nkarvounis Posted April 1, 2006 #2 Share Posted April 1, 2006 Για τα φυτά που έχεις δεν κρίνεται απαραίτητο το υπόστρωμα. Οπότε μπορείς να το κάνεις σε δεύτερο χρόνο, καθώς επίσης και το CO2. Όταν θα πας σε πιο απαιτητικά φυτά τότε κάνεις και τις ανάλογες αλλαγές. Τέλος θα σου πρότεινα να βγάλεις την anubia από το χαλίκι και να την δέσεις σε κάποιο από τα ξύλα. Ότι άλλο χρειασθείς εδώ είμαστε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts