Jump to content

Biobox2


IOKASTII
 Share

Recommended Posts

KALHSPERA EPEIDH TWRA ARXHSA NA ASXOLOYME ME ENYDREIO, AGORASA ENA ENYDREIO APO CAREFOOR ,AQUADREAM ME BIOBOX2 FILTER. MESA STO FILTRO DEN EIXE TIPOTA MONO ENA SFOUGARI, KAI ETSI PIGA STO PETSHOP, DEN IXAN ANTALAKTIKA GIA TO BIBOX2, MOU DOSAN POLA PRAGMATA, MAKARONIA, CRISTAL, ANTRAKA, YALOBAMBAKA KAI TO SFOUGARI, TORA RE PAIDIA SAS PARAKALO NA ME BOITISETE, DEN KSERW SE POIA SEIRA NA TA BALO, EPEIDEI TO BIOBOX EXEI PERIERGI KIKLOFORIA TOU NERO SAN TO "S", THELW NA ME BOITISETE, PEITE MOU SE PIA SIRA KAI POS NA TOU STROSO, NA BALO BITOPOL KAI TA LOIPA, EYXARISTW POLII

Link to comment
Share on other sites

Λοιπόν θα πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά. Αρχικά, καλώς ήρθες στην παρέα μας. Γράφε μόνο με πεζούς ελληνικούς χαρακτήρες καθώς είναι στους κανόνες του φόρουμ και έτσι μας βοηθάς να σε διαβάζουμε.

http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=24122

Το φόρουμ έχει πολύ υλικό το οποίο βρίσκεις εύκολα χρησιμοποιώντας την αναζήτηση που θα βρείς εδώ

Συγκεκριμένα για το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις μπορείς να κοιτάξεις εδώ κι, εδώ .

Καλή συνέχεια

;)

Link to comment
Share on other sites

βρε παιδια μαλλον δε καταλαβα σας ρωταω σε πια σειρα τα υλικα για το φιλτρο (μακαρονια κρυσταλλα κλπ)η ροη του νερου ειναι απο πανω προσ τα κατω δηλ η αντλια ρουφαει απο κατω τι να βαλω κατω κ στο τελος απανω κ παλι συγμωμη γιατι ειμαι αδαης

Link to comment
Share on other sites

MAKARONIA, CRISTAL, ANTRAKA, YALOBAMBAKA KAI TO SFOUGARI

Όπως περνάει το νερό: βαμβάκι φίλτρου (υαλοβάμβακας), σφουγκάρι, μακαρόνια, άνθρακας, βαμβάκι πάλι

Τα cristal δεν ξέρω τι είναι.

Πριν τα βάλεις να τα πλύνεις λίγο στη βρύση.

Link to comment
Share on other sites

Εγώ θα σου πρότεινα να μην βάλεις ενυδρειακό βαμβάκι κάτω γιατί βουλώνει εύκολα (λόγω ότι τι συγκεκριμένο φίλτρο έχει μία εγκοπή κάτω σε περίπτωση που πέσει η στάθμη του νερού να μην πάρει αέρα η αντλία)

Από πάνω προς τα κάτω ενυδρειακό βαμβάκι ---> σφουγγάρι με μεγάλες τρύπες (αυτό που είχε μέσα ήδη το φίλτρο κομμένο κατά ύψος στην μέση ) ----> μακαρόνι όπως είναι με το δυχτάκι (αν δεν έχει αγόρασε μια "κάλτσα" υλικών για να μην χύνετε όταν το βγάζεις για καθάρισμα) ----> σφουγγάρι με μικρές τρύπες .

Αλλαγή το ενυδρειακό βαμβακί μια φορά την εβδομάδα και είσαι ΟΚ.

Edited by Exiz
Link to comment
Share on other sites

Εγώ θα σου πρότεινα να μην βάλεις ενυδρειακό βαμβάκι κάτω γιατί βουλώνει εύκολα (λόγω ότι τι συγκεκριμένο φίλτρο έχει μία εγκοπή κάτω σε περίπτωση που πέσει η στάθμη του νερού να μην πάρει αέρα η αντλία)

Από πάνω προς τα κάτω ενυδρειακό βαμβάκι ---> σφουγγάρι με μεγάλες τρύπες (αυτό που είχε μέσα ήδη το φίλτρο κομμένο κατά ύψος στην μέση ) ----> μακαρόνι όπως είναι με το δυχτάκι (αν δεν έχει αγόρασε μια "κάλτσα" υλικών για να μην χύνετε όταν το βγάζεις για καθάρισμα) ----> σφουγγάρι με μικρές τρύπες .

Αλλαγή το ενυδρειακό βαμβακί μια φορά την εβδομάδα και είσαι ΟΚ.

γεια σου πατριώτη και εγω εχω την ιδια απορειά για το φιλτρο biobox2

δηλαδή αν ακατάλαβα καλά στο καλαθάκι με τις πιάστρες που είναι μέσα το σφουγγάρι

θα βάλω στον πάτο:

σφουγάρι με μικρές τρύπεςείναι έτοιμη δόση???

μακαρόνι (είναι συγκεκριμένη δόση στην συσκευασία ή την κανονίζουμε εμείς?????)

σφουγγάρι με μεγάλες τρύπες (αυτό που υπάρχει ήδη το οποίο όπως είναι τώρα μέσα να κόψω και να χρησιμοποιήσω το μισό

ενυδρειάκοβαμβάκι στο πάνω μέρος (το οποίο κι αυτό είναι έτοιμη δόση????)

και αλλαγή κάθε εβδόμαδα το βαμβάκι (μου φένεται πολύ σύντομα)

σε έπρηξα το ξέρω αλλα κάτι τελευταίο παίζει ρόλο που το ενυδρείο δεν είναι φυτεμένο

για την επιμέλεια του φίλτρου ή είναι άσχετο???

Edited by calpinos
Link to comment
Share on other sites

θα βάλω στον πάτο:

σφουγάρι με μικρές τρύπεςείναι έτοιμη δόση???

μακαρόνι (είναι συγκεκριμένη δόση στην συσκευασία ή την κανονίζουμε εμείς?????)

σφουγγάρι με μεγάλες τρύπες (αυτό που υπάρχει ήδη το οποίο όπως είναι τώρα μέσα να κόψω και να χρησιμοποιήσω το μισό

ενυδρειάκοβαμβάκι στο πάνω μέρος (το οποίο κι αυτό είναι έτοιμη δόση?

για να καταλαβεις ο υαλοβαμβακας θα κραταει τα χονδρα αλλα θα βουλωνει συχνα απο βρομιες αρα θα τον αλλαζεις συχνα..

το σφουγκαρι με τις χονδρες τρυπες θα κραταει και καποιες βρωμιες αλλα και καποια βιολογια και θα το καθαριζεις πιο σπανια.

το μακαρονι θα κραταει τη βιολογια αλλα επειδη βουλωνουν ευκολα οι ποροι του εχεις τον υαλοβαμβακα και

το χονδρο σφουγκαρι να σταματουν τις πιο χονδρες πριν φτασουν εκει.

το ψιλο σφουγκαρι ειναι για να πιανει τα πιο ψιλα σωματιδια και να μην ξαναπερνανε στο ενυδρειο και κραταει και αυτο καποια βιολογια.. βεβαια καλυτερη δουλεια θα εκανε ο υαλοβαμβακας αλλα θα βουλωνε πολυ συχνα και θα επρεπε να βγαζεις ολα τα υλικα για να τον αλλαξεις...

τωρα για τις δοσολογιες υπολογισε τα ετσι ωστε να σου χωρεσουν ολα..

παντως επειδη την πιο πολυ δουλεια την κανει το μακαρονι κοψε κατι απο το ψιλο σφουγκαρι (που ειναι το λιγοτερο χρησιμο) και βαλε πιο πολυ μακαρονι..

ελπιζω να βοηθησα :)

Link to comment
Share on other sites

για να καταλαβεις ο υαλοβαμβακας θα κραταει τα χονδρα αλλα θα βουλωνει συχνα απο βρομιες αρα θα τον αλλαζεις συχνα..

το σφουγκαρι με τις χονδρες τρυπες θα κραταει και καποιες βρωμιες αλλα και καποια βιολογια και θα το καθαριζεις πιο σπανια.

το μακαρονι θα κραταει τη βιολογια αλλα επειδη βουλωνουν ευκολα οι ποροι του εχεις τον υαλοβαμβακα και

το χονδρο σφουγκαρι να σταματουν τις πιο χονδρες πριν φτασουν εκει.

το ψιλο σφουγκαρι ειναι για να πιανει τα πιο ψιλα σωματιδια και να μην ξαναπερνανε στο ενυδρειο και κραταει και αυτο καποια βιολογια.. βεβαια καλυτερη δουλεια θα εκανε ο υαλοβαμβακας αλλα θα βουλωνε πολυ συχνα και θα επρεπε να βγαζεις ολα τα υλικα για να τον αλλαξεις...

τωρα για τις δοσολογιες υπολογισε τα ετσι ωστε να σου χωρεσουν ολα..

παντως επειδη την πιο πολυ δουλεια την κανει το μακαρονι κοψε κατι απο το ψιλο σφουγκαρι (που ειναι το λιγοτερο χρησιμο) και βαλε πιο πολυ μακαρονι..

ελπιζω να βοηθησα :)

και οχι μονο

καταλαβαίνω οτι ο ασχετος κάνει ηλίθιες ερωτήσεις

χαράς στο κουράγιο σας και μπράβο

που έχετε υπομονή και απαντάτε τόσο αναλυτικά για

να ξεστραβωθούμε..................

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...