Jump to content

Πρώτη φορά αγορά απο Aquaristic.net


Recommended Posts

;)

δυστυχώς η πρώτη ανάρτηση στο φορουμ είναι για δυσάρεστο λόγο. Στις 25/08/2010 έκανα μία παραγγελία από το aquaristic.net επιλέγοντας το για την οικονομική διαφορά και λόγω των καλών κριτικών που διαβασα και εδώ και σε άλλα φορουμ του είδους. Η παραγγελία μου καθυστερούσε λόγω της έλλειψης ενός υγρού τεστ της API, μετά απο πολύ υπομονή και ηλεκτρονική αλληλογραφία με το κατάστημα αλλάξαμε το τεστ με άλλης εταιρείας και εχθές σχεδόν μετά από ένα μήνα παρέλαβα την παραγγελία μου με χαρά γιατί είχα παραγγείλει καί ένα εξωτερικό φίλτρο της τετρα. Η χαρά μου όμως μετατράπηκε και λύπη και οργή γιατί ανοίγοντας το κιβώτιο του φίλτρου απουσίαζε η κεφαλή. Αμέσως επικοινωνώ τηλεφωνικά και μου λένε ότι θα επικοινωνήσουν με την τετρα γιατί δεν υπάρχει stock. Επειδή μέσα στο κιβώτιο δεν υπήρχε βιβλιαράκι με οδηγίες σήμερα κατέβασα το αρχείο με τις οδηγίες απο το δίκτυο και προς "μεγάλη μου χαρά" διαπιστώνω ότι στο κουτί δεν υπήρχαν και οι δύο βαλβίδες σωλήνων. ΕΛΕΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ :D:thumbup::thumbup::thumbup:

Link to comment
Share on other sites

αν δεν κάνω λάθος μπορείς μέσα σε κάποιο χρονικό διάστημα να τους επιστρέψεις τα πράγματα και να αποζημιωθείς πληρώνοντας μόνο τα μεταφορικά.

Επίσης μπορείς να τους υπενθυμίσεις ότι θα γράψεις αρνητικό review κάτω από το προϊόν τους αν δεν επανορθώσουν χωρίς περαιτέρω έξοδα από πλευράς σου.

Δηλαδή εγώ θα τους έγραφα ότι:

είτε στέλνουν κεφαλή και βανάκια χωρίς να πληρώσω εκ νέου μεταφορικά, είτε παίρνουν πίσω τα πάντα και με αποζημιώνουν, είτε γράφω αρνητικό review στο site τους κάτω από το προϊόν που αγόρασα και υπενθυμίζω ότι ανήκω στο μεγαλύτερο ελληνικό forum όπου επίσης θα καταγράψω την εμπειρία μου από το κατάστημά τους.

Το να γράψεις αρνητικό review σε κάποιο προϊόν τους στα περισσότερα καταστήματα είναι σοβαρό πλήγμα.

Link to comment
Share on other sites

Μάλλον είσαι από τους άτυχους! :D

Έχω παραγγείλει άπειρες φορές και ποτέ δεν είχα πρόβλημα, ο Harald Lukasch είναι εξυπηρετικότατος! ;)

Link to comment
Share on other sites

akornteon ευχαριστώ για τις συμβουλές αλλά πρώτον το δεν με συμφέρει να στείλω πίσω γιατί αυτό θα γίνει με έξοδα δικά μου άρα τα χρήματα που θα κέρδιζα από την αγορά απο το συγκεγκριμένο κατάστημα θα εξανεμίζονταν.

Δεύτερον από ότι είδα στο σαϊτ τους δεν έχουν χώρο για να γράψεις σχόλια είτε αρνητικά είτε θετικά. Ως δεύτερη κίνηση μετά την τηλεφωνική επικοινωνία έστειλα email στη ίδια την εταιρεία ρωτώντας αν η πολιτική τους είναι να πωλούνται ξεχωριστά για ένα νέο φίλτρο και χωρίς συνοδευτικά έγγραφα (οδηγίες χρήσεις-εγγύηση-service poitns). Σε ευχαριστώ όμως πάρα πολύ για τον χρόνο που αφιέρωσες.

Link to comment
Share on other sites

όχι φίλε μου, υπάρχει link για να αφήσεις review αφότου έχεις αγοράσει κάτι ;)

Link to comment
Share on other sites

flie akkornteon exeis dikio molis twra vrhka to feeback

Φίλε μου γράφε μόνο με πεζούς ελληνικούς χαρακτήρες. Είναι κανονισμός του φόρουμ σχετικά με τα μηνύματα

http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=24122

:)

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...