Jump to content

Μικρα κιχλιδακια ,φουσκωμενο στομα


maruska

Recommended Posts

Γεια σας!! :buttrock: Ενα χρονο πριν ειχα παρει 2 κιχλιδες...Το τελευταιο καιρο ολο κρύβονταν και ηταν πολυ φοβιτσιαρικαα :( Χθες το φυτο στο ενυδρειο ειχε αναποδογυριστεί και μολις πηγα να βαλω το χερι μ για να το διορθώσω ειδα ενα μικρουυτσικο κιχλιδακι να κολυμπα.. Αγχώθηκα και αρχισα να κοιταω ολο το ενυδρειο για να το ξαναδω και να σιγουρευτώ ..το ειδα και χαρηκα πααρα πολυ :buttrock::buttrock::buttrock: Σημερα ξαναπαρατηρουσα το ενυδρειο και ανακαλυψα οτι τα μικρα ειναι 3!!!! :blink: Τρελαθηκα απ την χαρα μουυυ!!! :ranting2: Μετα ειδα την κιτρινη κιχλιδα (Κίκι το ονομα της :blink: ) και ειδα οτι το στομα της ειναι πρησμένο ,εχει μεγαλο προγουλι και ανησύχησα λιγο ...

Και τωρα εχω να σας κανω 2 ερωτήσεις=

1.Τι μπορω να κανω με τα μικρελια?

2.Τι μπορει να συμβαινει με την Κίκι??(κιχλιδα)

Link to comment
Share on other sites

Γεια σας!! :buttrock: Ενα χρονο πριν ειχα παρει 2 κιχλιδες...Το τελευταιο καιρο ολο κρύβονταν και ηταν πολυ φοβιτσιαρικαα :( Χθες το φυτο στο ενυδρειο ειχε αναποδογυριστεί και μολις πηγα να βαλω το χερι μ για να το διορθώσω ειδα ενα μικρουυτσικο κιχλιδακι να κολυμπα.. Αγχώθηκα και αρχισα να κοιταω ολο το ενυδρειο για να το ξαναδω και να σιγουρευτώ ..το ειδα και χαρηκα πααρα πολυ :buttrock::buttrock::blink: Σημερα ξαναπαρατηρουσα το ενυδρειο και ανακαλυψα οτι τα μικρα ειναι 3!!!! :ranting2: Τρελαθηκα απ την χαρα μουυυ!!! :( Μετα ειδα την κιτρινη κιχλιδα (Κίκι το ονομα της :blink: ) και ειδα οτι το στομα της ειναι πρησμένο ,εχει μεγαλο προγουλι και ανησύχησα λιγο ...

Και τωρα εχω να σας κανω 2 ερωτήσεις=

1.Τι μπορω να κανω με τα μικρελια?Αν εχεις σπηλιές και κρυψώνες το ενυδρείο ....υπομονη να μεγαλώσουν....

2.Τι μπορει να συμβαινει με την Κίκι??(κιχλιδα)Εχει και αλλα μικρά ψαρακια στο στομα της....καλως τα δέχτηκες :buttrock:

Βάλε μια φωτογραφια να δουμε ποιές κιχλιδες είναι....

Link to comment
Share on other sites

Βάλε μια φωτογραφια να δουμε ποιές κιχλιδες είναι....

Και μια να δουμε το ενυδρειο :buttrock:

Link to comment
Share on other sites

Και μια να δουμε το ενυδρειο :buttrock:

Λοιπον παιδια επειδη ειμαι πολυ ασχετη απο αυτα θα σας περιγραψω...Η Κίκι ειναι κιτρινη κιχλιδα και το ενυδρειο ειναι 300 λιτρα εχει πααρα πολλες κρυψωνες μια πλαστικη νεκροκεφαλη για να κρύβονται πολλες μικρουλες σπηλιες!!

post-20854-1288533796_thumb.jpg

post-20854-1288533839_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Καλώς ήρθες στην παρέα μας και καλώς ήρθες στην οικογένεια των Αφρικανών :buttrock:

Έχεις ένα ενυδρείο αρκετά μεγάλο στο οποίο μπορείς να κάνεις πολύ ωραία πράγματα. Αν ρίξεις μια ματιά στην κατηγορία και γενικότερα στο φόρουμ θα δεις ότι προσπαθούμε όσο γίνεται να προσομοιάζουμε την φύση με τα ενυδρεία μας. Δηλαδή τις σπηλιές που σχημάτισες με πλαστικά αντικείμενα (πχ το κρανίο) μπορείς να τις δημιουργήσεις με πέτρες με τις οποίες το αποτέλεσμα θα είναι πιο φυσικό. Τα ψάρια σου θα το εκτιμήσουν και θα σου βγάλουν τον καλύτερο τους εαυτό.

Ρίξε μια ματιά εδώ

http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=28495

Επίσης είναι βασικό για τα συγκεκριμένα ψάρια να έχουν για βυθό άμμο όπως και στο φυσικό βιότοπο στον οποίο ζουν.

Από εξοπλισμό τι έχεις; (φίλτρο, υλικά μέσα στο φίλτρο κλπ)

:buttrock:

Link to comment
Share on other sites

σουπερ τα "εγγονακια" σου

εχω ριξει αρκετο κιχλιδοδιαβασμα ειδικα για τις ιδανικες συνθηκες διαβιωσης αυτων των ψαριων και θα ελεγα οτι το ιδιο πρεπει να κανεις και εσυ σε λογικα παντα πλαισια για να αποφυγεις τα πλαστικα που ηδη εχεις και για να καθεσαι περισσοτερες ωρες να "χαζευεις"!!!

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...