Jump to content

Pearl Gourami τσακώνονται


alexander

Recommended Posts

Καλησπέρα, έχω 2 Pearl gourami και το μεγαλύτερο όλο δαγκώνει το μικρότερο με αποτέλεσμα να λείπουν κομμάτια από τα πτερύγια του, ραχιαίο και πλευρικά. Υπάρχει καμία λύση?

Link to comment
Share on other sites

Σε πόσα λίτρα τα έχεις, τι διακόσμηση έχεις στο ενυδρείο σου και τι φύλο είναι τα 2 ψαράκια?

Πληροφορίες για τα Pearl Gourami...

http://www.aquazone.gr/forums/index.php?sh...mp;#entry348375

Link to comment
Share on other sites

180 λίτρα φυτεμένο, καινούριο ενυδρείο, ένα μήνα τρέχει, δεν υπάρχει άλλο ψάρι μέσα στο ενυδρείο. Συνθήκες σωστές. Το έχω δει το προφίλ τους πριν τα αγοράσω, δεν μπορώ να διακρίνω το φύλο τους. Άμα ανεβάσω καμία φωτογραφία θα βοηθήσει?

Όσο για τον χωρισμό. Οκ το δίνω το ένα πίσω. Και μετά τι? Να έχω ένα μόνο του? Πάρω ένα άλλο και να δω τι θα γίνει? θα ήθελα να έχω ένα χαρέμι, 2 θηλυκά και 1 αρσενικό άλλο άντε να τα ξεχωρίσεις σε μικρό μέγεθος.

Link to comment
Share on other sites

Eχω και εγω 2 Pearl και σε εμενα μερικες φορες το μεγαλυτερο απο τα δυο (αν και τα δυο ειναι θηρια) κυνηγαει και τσιμπαει μερικες φορες το αλλο...αλλα υπαρχουν πολλα φυτα και του ξεφευγει αυτο γινεται ομως σπανιες φορες το να κυνηγιουνται...παροτι ειναι ζευγαρι (αν και δεν ειναι βεβαιο).

Link to comment
Share on other sites

Δηλαδή εσένα τι είναι και τα δυο? θηλυκά η αρσενικά? Εμένα πάντως το κυνηγάει όλη την ώρα. Το να ξεφύγει γίνεται και σε εμένα αλλά άμα το κυνηγάει όλη την ώρα πόσο να ξεφύγει. Αν και δεν είχα προηγούμενη εμπειρία με τα Pearl δεν τα περίμενα τόσο επιθετικά.

Link to comment
Share on other sites

Eγω και αλλοι 2 συνφορουμιστες που ψαξαμε για το φυλο τους αποφανθηκαμε πως ειναι αρσενικο-θηλυκο,και εχω την αισθηση πως ετσι πρεπει να ειναι...τωρα κατα ποσο εχουμε πεσει μεσα ειναι ενα ερωτημα... :wub:

Έγινε επεξεργασία - hms
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...