Binational Posted October 21, 2006 #1 Share Posted October 21, 2006 (edited) Καλησπέρα … Το καλοκαίρι η αδελφή μου χάρισε ένα ενυδρείο που είχε για τις χελωνίτσες της … στην μεταφορά από την Θεσσαλονίκη, όπου μεγάλωσα και ζει η οικογένεια μου, στη Αθηνά έσπασε το ένα τζαμί και ως αδαής πήγα σε τζαμτζή να μου βάλει καινούριο … o οποίος αποδείχτηκε πως το κόλλησε με τοξική σιλικόνη … ευτυχώς με πονήρεψε ο έμπορας που πήγα για τα βασικά του ενυδρείου … Με τα πολλά αγόρασα καινούρια Jewel 80λιτ. … το έστρωσα για ένα μήνα και πρόσθεσα σιγά σιγά ψάρια και φυτά … Πρόσθεσα και ένα εξωτερικό φίλτρο EHEIM 2213 … Τώρα το έχω υπερφορτώσει με: Ένα ζευγάρι opaline gurami (έγιναν διπλάσια) , 2 dwarf gourami, 2 bloodred gurami, 5 ριγέ - 2 κόκκινα και 2 πράσινα Τιγράκια, 2 Κλόουν (clownloach), 1 πλακόστομο καφέ (7 cm τώρα πια), έναν κόκκινο (φρέσκος και μικρούλης), 1 CAE και 4 Neon. Τα φυτα που υπάρχουν στο ενυδριο είναι: 5 Anubias nana,1 Red Ozelot Sword, 1 Althernanthera cardinalis, 1 Green Cabomba & 1 Egeria najans. Προσπάθησα να βάλω και άλλα, όμως τα opaline μου τα ξεθάβουνε … Σε 2 –3 μήνες έχουν γίνει «γαϊδουριά» κάποια ψαριά … και σκέφτομαι θα φτιάξω μεγαλύτερο … το ψαχνό ακόμα πως και τι. Edited October 21, 2006 by Binational Link to comment Share on other sites More sharing options...
kouzman Posted October 21, 2006 #2 Share Posted October 21, 2006 (edited) Καλωσόρισες στο Aquazone! Σίγουρα θα πρέπει να πάρεις ένα μεγαλύτερο και να διαμορφώσεις τις συνθέσεις σου καλύτερα! Καλή συνέχεια! Edited October 21, 2006 by kouzman Link to comment Share on other sites More sharing options...
ioannis1 Posted October 21, 2006 #3 Share Posted October 21, 2006 Καλως ορισες στο ΑΖ. Οπως ειπες και η ιδια το εχεις υπερφορτωσει και κατι πρεπει να κανεις με αυτο στο κοντινο μελλον. Καλη συνεχεια να εχεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ Posted October 21, 2006 #4 Share Posted October 21, 2006 Καλώς όρισες στο forum μας Binational Καλή συνέχεια με περισσότερες παρουσιάσεις και αναβαθμίσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Binational Posted October 21, 2006 Author #5 Share Posted October 21, 2006 Ευχαριστώ για το welcome … Έπ’ ευκαιρίας … μάλλον off-topic …ξέρετε εάν υπάρχουν τα Cayman open στην Ελλάδα και που? Εκτός της Juwel πια άλλη μάρκα ενυδρείων να ψάξω να βρω και που … Τα μέτρα ελευθέρου χώρου είναι 105 x 45 x no problem … Link to comment Share on other sites More sharing options...
kouzman Posted October 21, 2006 #6 Share Posted October 21, 2006 Έπ’ ευκαιρίας … μάλλον off-topic …ξέρετε εάν υπάρχουν τα Cayman open στην Ελλάδα και που? Εκτός της Juwel πια άλλη μάρκα ενυδρείων να ψάξω να βρω και που … http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showforum=102 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Binational Posted October 21, 2006 Author #7 Share Posted October 21, 2006 Έχεις δίκιο … θα συνεχίσω το ψάξιμο … Link to comment Share on other sites More sharing options...
dartman Posted October 21, 2006 #8 Share Posted October 21, 2006 WELCOME to AQUAZONE φιλη Binational ... Καλη διαμονη και καλη συνεχεια στο πανεμορφο hobby μας ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoskon Posted October 22, 2006 #9 Share Posted October 22, 2006 Καλώς μας ήρθες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PPAP Posted November 5, 2006 #10 Share Posted November 5, 2006 Καλώς μας ήρθες και καλή συνέχεια!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AquaBoy Posted November 5, 2006 #11 Share Posted November 5, 2006 Καλως ηρθες στην παρεα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts