Vaggef 10 Μαρτίου 2012 #26 Share 10 Μαρτίου 2012 Ρε μάγκες τις μέρες που έχει αγώνα είναι άκυρο να κάνουμε ψαρό συνάντηση παρέα με τις αφίσες του Ολυμπιακού και όλα τα μόνιτορ να δείχνουν το ματς μαζί με τίγκα Ολυμπιακούς. Είμαι άνετος άνθρωπος (Βαζελος) αλλά δεν νομίζω να σας άρεσε (εσάς από τον Πειραιά) να κάναμε τις συναντήσεις στην μπυραρία δίπλα στην 13 , ιδικά όταν έχει παιχνίδι. Και τέλος οι τιμές της συγκεκριμένης καφετέριας είναι διαστημικές για την εποχή μας….. και είναι στην άκρη του λεκανοπεδίου ,που σημαίνει ότι δεν μοιράζουμε δίκαια την απόσταση. Καλά να περάσετε παντός …… και με την νίκη χαχαχα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 10 Μαρτίου 2012 #27 Share 10 Μαρτίου 2012 Ρε μάγκες τις μέρες που έχει αγώνα είναι άκυρο να κάνουμε ψαρό συνάντηση παρέα με τις αφίσες του Ολυμπιακού και όλα τα μόνιτορ να δείχνουν το ματς μαζί με τίγκα Ολυμπιακούς. Είμαι άνετος άνθρωπος (Βαζελος)κανεις δεν ειναι τελειος ρε αλλά δεν νομίζω να σας άρεσε (εσάς από τον Πειραιά) να κάναμε τις συναντήσεις στην μπυραρία δίπλα στην 13 , ιδικά όταν έχει παιχνίδι. Και τέλος οι τιμές της συγκεκριμένης καφετέριας είναι διαστημικές για την εποχή μας….. και είναι στην άκρη του λεκανοπεδίου ,που σημαίνει ότι δεν μοιράζουμε δίκαια την απόσταση. Καλά να περάσετε παντός …… και με την νίκη χαχαχα. Ελα και θα φερω τα ορτυκια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vaggef 10 Μαρτίου 2012 #28 Share 10 Μαρτίου 2012 Ελα και θα φερω τα ορτυκια Έτσι μου υποσχέθηκες και την άλλη φορά και έψαχνα με τον φακό και το ψαρεντουφεκο ,…… ψεύτη! Και τελικά αυτόν τον καράφλα με το κύπελλο είδα που έριχνε τα πέναλτι με την ιδία φάτσα 6 χρόνια…. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 10 Μαρτίου 2012 #29 Share 10 Μαρτίου 2012 :hysterical: Γειά σου ρε Βαγγέλη. Και με την νίκη!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 10 Μαρτίου 2012 #30 Share 10 Μαρτίου 2012 Έτσι μου υποσχέθηκες και την άλλη φορά και έψαχνα με τον φακό και το ψαρεντουφεκο ,…… ψεύτη! Και τελικά αυτόν τον καράφλα με το κύπελλο είδα που έριχνε τα πέναλτι με την ιδία φάτσα 6 χρόνια…. :hysterical: ελα θα επανορθωσω Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitsakos_12345 10 Μαρτίου 2012 #31 Share 10 Μαρτίου 2012 Παιδιά είμαι στο ολυμπικο και δεν είναι κανείς εδώ άλλαξε κάτι;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 10 Μαρτίου 2012 #32 Share 10 Μαρτίου 2012 ερχομαστεεεεεεεεεεεεεεεε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 10 Μαρτίου 2012 #33 Share 10 Μαρτίου 2012 Παιδιά είμαι στο ολυμπικο και δεν είναι κανείς εδώ άλλαξε κάτι;;; Προχωρα στο βαθος του μαγαζιου.Και καποιος να μην ειναι τωρα ανεμενε Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 11 Μαρτίου 2012 Author #34 Share 11 Μαρτίου 2012 (edited) Για ενημερωστε κι εμας που εν τελη δυστηχώς - ευτυχως δουλευαμε την ωρα της συναντησης..... Έγινε επεξεργασία 11 Μαρτίου 2012 - nikoloutso Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 11 Μαρτίου 2012 #35 Share 11 Μαρτίου 2012 Τέλεια περάσαμε κι απόψε!!!Φωτογραφίες αύριο... . Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 12 Μαρτίου 2012 Author #36 Share 12 Μαρτίου 2012 ΠΕριμενω Φωτηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 14 Μαρτίου 2012 #37 Share 14 Μαρτίου 2012 Καμια φωτο θα ανεβει ρε παιδια; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Zoo 14 Μαρτίου 2012 #38 Share 14 Μαρτίου 2012 Παιδιά μας συγχωρείται αλλά υπήρξε τεχνικό πρόβλημα....θα ανέβουν οι φωτό σύντομα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Zoo 15 Μαρτίου 2012 #39 Share 15 Μαρτίου 2012 Και αφού τις ζήτησε ο λαός....ιδού Για να θυμηθούν όσοι ήρθαν και για να ζηλέψουν όσοι το έχασαν Και εις άλλα,με υγεία Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilouvatar 15 Μαρτίου 2012 #40 Share 15 Μαρτίου 2012 Mια χαρά περάσαμε. Άντε και στην επόμενη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 15 Μαρτίου 2012 Author #41 Share 15 Μαρτίου 2012 (edited) Ελπίζω στην επόμενη να μη δουλευω!!! Έγινε επεξεργασία 15 Μαρτίου 2012 - nikoloutso Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος