panagiotisgtc Posted November 6, 2013 #1 Share Posted November 6, 2013 Καλημερα σας Υπάρχει πιθανότητα η Auratus μου να εχει κανει αυγα? Απο τη συμπεριφορα της και την οψη της ετσι δειχνει.. Να σημειωσω οτι δεν υπαρχει αντιστοιχο αρσενικο στο ενυδρείο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kleovoulos Posted November 6, 2013 #2 Share Posted November 6, 2013 Μπουκωμένη φαίνεται. Τι άλλα είδη έχεις μαζί της? Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty Posted November 6, 2013 #3 Share Posted November 6, 2013 Ναι μαλλον μπουκομενη ειναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ Posted November 6, 2013 #4 Share Posted November 6, 2013 Καλά γεννητούρια Link to comment Share on other sites More sharing options...
panagiotisgtc Posted November 6, 2013 Author #5 Share Posted November 6, 2013 Μου κανει εντυπωση γιατι ειναι μικρη σχετικα max 6 ποντους και μεσα εχω 3 acei αρκετα πιο μικρα 1 zebra με περιεργη μουτσουνα (πιθανοτατα ο συζυγος) και 1 venustus αγνωστου φυλου.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib Posted November 6, 2013 #6 Share Posted November 6, 2013 Μπορούμε να δούμε καμιά φωτογραφία από τα ψάρια φίλε μου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ Posted November 6, 2013 #7 Share Posted November 6, 2013 Μου κανει εντυπωση γιατι ειναι μικρη σχετικα max 6 ποντους και μεσα εχω 3 acei αρκετα πιο μικρα 1 zebra με περιεργη μουτσουνα (πιθανοτατα ο συζυγος) και 1 venustus αγνωστου φυλου.. Δεν υπάρχει άλλο auratus Μέσα στο ενυδρείο? Αν όπως λές ότι δεν υπάρχει άλλο τότε παίζει και η περίπτωση υβριδίων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panagiotisgtc Posted November 7, 2013 Author #8 Share Posted November 7, 2013 Οχι δεν υπαρχει αλλο auratus.. Θα προσπαθησω να τα βγαλω το απογευμα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ Posted November 7, 2013 #9 Share Posted November 7, 2013 Οχι δεν υπαρχει αλλο auratus.. Θα προσπαθησω να τα βγαλω το απογευμα.. Tότε δύσκολα τα πράγματα. Βγάλε ναι καλύτερα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
malaw Posted November 17, 2013 #10 Share Posted November 17, 2013 (edited) υπάρχουν 2 περιπτώσεις άμα είναι μικρή.... 1η...να έκανε τα πρώτα της αυγά και απλά να τα πήρε στο στόμα της χωρίς να τα έχει γονιμοποιήσει αρσενικός (εφόσον δεν υπάρχει!) 2η...να υβρίδισε με τον zebra και να δείς σε κανένα 23ήμερο μικρά υβρίδια.... άποψη μου να το αποφύγεις το όλο θέμα με τα υβρίδια....και να βάλεις ψάρια σε μορφή χαρεμιού δηλ.. 1 αρσενικό με 2-3 θυληκά του ιδίου είδους! Edited November 17, 2013 by malaw 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panagiotisgtc Posted December 2, 2013 Author #11 Share Posted December 2, 2013 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας..εδω και 2 εβδομαδες εχει ξεμπουκώσει αλλα δεν βλεπω μικρα..οποτε μαλλον πεσαμε στην 1η περιπτωση! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts