Johkouf Posted August 29, 2016 #1 Share Posted August 29, 2016 Επιστημονική Ονομασία είδους: Mikrogeophagus ramirezi Ημερομηνία Γέννας: 29/8/16 Αριθμός Αβγών: Περίπου 30 αυγά Εναπόθεση αυγών: 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGAPI7 Posted August 29, 2016 #2 Share Posted August 29, 2016 Πανέμορφα ψαράκια! Καλή συνέχεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm Posted August 29, 2016 #3 Share Posted August 29, 2016 Φιλε johnkouf αυτη η γεννα ειναι δικια σου; αν ναι θα σου βαλω πιο μετα ενα λινκ αν εχεις την καλοσυνη να κανεις εναν κοπο να το βαλεις κι εκει. Εσυ η απο πανω που σου χω κοψει και την καλημερα, να πας στην Αφρικη που ειναι πιο ενδιαφερουσα η να πα να δεις αν κουνιουνται οι ανεμωνες. Send from the Heart of Amazonas 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johkouf Posted August 29, 2016 Author #4 Share Posted August 29, 2016 (edited) Γεια σας παιδια , Ναι Θοδωρη δικη μου ειναι η γεννα . Ναι στείλε Link να το βαλω . Ειχαν πολυ πλακα σημερα ....μου ξεριζωνανε κατι φυτα (για να φτιαηουν την φωλια τους μαλλον ..) και μολις πηγαινα να επαναφερω τα φυτα στην αρχικη τους θεση δεχόμουν επιθεση !!! Γιαννης Edited August 29, 2016 by Johkouf Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathis spithas Posted August 29, 2016 #5 Share Posted August 29, 2016 Γεια σας παιδια , Ναι Θοδωρη δικη μου ειναι η γεννα . Ναι στείλε Link να το βαλω . Ειχαν πολυ πλακα σημερα ....μου ξεριζωνανε κατι φυτα (για να φτιαηουν την φωλια τους μαλλον ..) και μολις πηγαινα να επαναφερω τα φυτα στην αρχικη τους θεση δεχόμουν επιθεση !!! Γιαννης Τα φυτα στα ξεριζωναν για να φτιαξουν ινφουσορια που ειναι το πρωτο ταισμα για τον γοννο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johkouf Posted August 29, 2016 Author #6 Share Posted August 29, 2016 Καταλαβα Σταθη , Θα διαβασω λιγο γι αυτο διοτι δεν ξερω τιποτα .....ευχαριστω για την πληροφορια . Μερικες ακομα φωτο 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm Posted August 29, 2016 #7 Share Posted August 29, 2016 Μην βαζεις χερια τωρα μεσα. Ελπιζω να αφηνεις ανοιχτο ενα φωτακι το βραδυ. Ρε συ πολυ ασπρα μου φαινονται τα αυγα. Send from the Heart of Amazonas Link to comment Share on other sites More sharing options...
avraamp Posted August 29, 2016 #8 Share Posted August 29, 2016 Καλή επιτυχία!!! Είναι πανέμορφα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johkouf Posted August 29, 2016 Author #9 Share Posted August 29, 2016 Ναι δεν τα ενοχλω καθολου ...θα τους αφησω και φωτακι να τα προστατευουν καλυτερα ..... Το ενυδρειο ειναι περιπου 60 λιτρα και μεσα εχω amano και 8 cardinal tetra . Απο χρωμα ετσι οπως τα βλεπω με το ματι ειναι προς το ανοιχτο καφε .... δεν ξερω πως πρεπει να ναι ... Και να φανταστεις τα αγορασα την Παρασκευη ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johkouf Posted August 29, 2016 Author #10 Share Posted August 29, 2016 Καλή επιτυχία!!! Είναι πανέμορφα. Ευχαριστω Μάκη ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathis spithas Posted August 29, 2016 #11 Share Posted August 29, 2016 Ναι δεν τα ενοχλω καθολου ...θα τους αφησω και φωτακι να τα προστατευουν καλυτερα ..... Το ενυδρειο ειναι περιπου 60 λιτρα και μεσα εχω amano και 8 cardinal tetra . Απο χρωμα ετσι οπως τα βλεπω με το ματι ειναι προς το ανοιχτο καφε .... δεν ξερω πως πρεπει να ναι ... Και να φανταστεις τα αγορασα την Παρασκευη ! Ετσι πρεπει να ειναι... Καλη επιτυχια.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 Posted August 29, 2016 #12 Share Posted August 29, 2016 Πολλά μπράβο για την γέννα!!! Με τα cardinal μέσα πάντως μην περιμένεις να υπάρχει συνέχεια. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johkouf Posted August 29, 2016 Author #13 Share Posted August 29, 2016 Πολλά μπράβο για την γέννα!!! Με τα cardinal μέσα πάντως μην περιμένεις να υπάρχει συνέχεια. Το εχω υποψη μου ...ελπιζω στα πικνα φυτα και στο βραδυνο φωτακι ....θα δειξει ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm Posted August 29, 2016 #14 Share Posted August 29, 2016 Αν ειναι καφε καλα παμε. Send from the Heart of Amazonas 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnbaggios Posted August 29, 2016 #15 Share Posted August 29, 2016 Congrats Johkouf!Παμε γερα!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou Posted August 29, 2016 #16 Share Posted August 29, 2016 Και ελεγα που θα βρω ψαράκια! Με το καλό φίλε μου! Καλή επιτυχία! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta Posted August 30, 2016 #17 Share Posted August 30, 2016 Συγχαρητήρια για την γέννα... τώρα αρχίζουν τα δύσκολα Πάντως τα αυγά δεν είναι με τίποτα περίπου 30... μάλλον κοντά στα 130 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kadmos Posted August 30, 2016 #18 Share Posted August 30, 2016 Mπράβο Γιάννη! Καλή επιτυχία και υπομονή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johkouf Posted August 30, 2016 Author #19 Share Posted August 30, 2016 Και ελεγα που θα βρω ψαράκια! Με το καλό φίλε μου! Καλή επιτυχία! Βεβαια Γιαννη, Αν ολα πανε καλα :) Συγχαρητήρια για την γέννα... τώρα αρχίζουν τα δύσκολα Πάντως τα αυγά δεν είναι με τίποτα περίπου 30... μάλλον κοντά στα 130 Χαχα εχεις δικαιο σε αυτο ....... Πρεπει να ανεβασω την Θερμοκρασια στους 28 c σε 40 ωρες γινετε η επωαση Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathis spithas Posted August 30, 2016 #20 Share Posted August 30, 2016 Βεβαια Γιαννη, Αν ολα πανε καλα :) Χαχα εχεις δικαιο σε αυτο ....... Πρεπει να ανεβασω την Θερμοκρασια στους 28 c σε 40 ωρες γινετε η επωαση Θα μεταφερουν αρκετες φορες τα αυγα μεχρι την επωαση...Να αρχιζεις να ετοιμαζεις τροφες για να μην λιμοκτονησουν (προτιμησε αρτεμια για μετα την τριτη μερα και μικρογουορμς μεχρι τοτε).... Να βαλεις σφουγγαρι στην εισοδο του φιλτρου... Τα cardinal καλο θσ ηταν να τα απομακρυνεις.. Οχι κατα την γνωμη μου γιατι θα φανε τον γοννο (μιας και αυτος κινειται παντα σε αποσταση 2-4 εκατοστων απο τους γονεις και παντα ενωμενα σαν συννεφο) αλλα γιατι στρεσαρουν το ζευγαρι.... Αυτα απο μενα καλη τυχη και παλι... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johkouf Posted August 30, 2016 Author #21 Share Posted August 30, 2016 Artemia Πως προετοιμαζω ? Βρηκα αυτη τη συνταγη BASIC INGREDIENTS:3 tablespoons powdered whole egg 2 tablespoons powdered nutritional yeast 1 tablespoon chick-pea flour (or any other kind of legume) Water (distilled or filtered) Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 Posted August 30, 2016 #22 Share Posted August 30, 2016 http://www.aquazone.gr/forums/topic/913-%CE%B1%CF%81%CF%84%CE%AD%CE%BC%CE%B9%CE%B1/ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm Posted August 30, 2016 #23 Share Posted August 30, 2016 Φιλαρακι συγγνωμη που αργησα! Εδω ειναι το λινκ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johkouf Posted August 30, 2016 Author #24 Share Posted August 30, 2016 Οκ Θοδωρή , το ανεβάζω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm Posted August 30, 2016 #25 Share Posted August 30, 2016 Παρακαλω οσες πιο πολλες λεπτομερειες μπορεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts