Aquazone Project Team Posted February 1, 2008 #1 Share Posted February 1, 2008 Oι νικήτριες φωτογραφίες στο διαγωνισμό θεματικής φωτογραφίας για τον μήνα Δεκέμβριος 2007 – Ιανουάριος 2008 με θέμα <<Ζευγάρια στα Ενυδρεία μας>>είναι: Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΝΟ 07 Γλυκού νερού του μέλους Χρήστος με ποσοστό ψήφων 20,59% Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΝΟ 12 Θαλασσινού νερού του μέλους ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ με ποσοστό ψήφων 47,06% Link to comment Share on other sites More sharing options...
miltosbitoulis2 Posted February 1, 2008 #2 Share Posted February 1, 2008 Συγχαρητήρια και στους δυο. Οι φωτογραφίες σας είναι υπέροχες.(όχι όμως περισσότερο απ' τα ζευγάρια σας ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ Posted February 2, 2008 #3 Share Posted February 2, 2008 Ευχαριστώ όλους που με τίμησαν με τη ψήφο τους. Η φωτογραφία δεν είναι τόσο ποιοτική, αλλά το ζευγάρι μου είναι πραγματικά εξαιρετικό, αφού είναι αχώριστο για περισσότερο από 7 χρόνια και έχει δώσει εκατοντάδες απογόνους, που τους τίμησαν "δεόντως" οι υπόλοιποι κάτοικοι του ύφαλού μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
umb Posted February 2, 2008 #4 Share Posted February 2, 2008 Συγχαρητήρια και στους δυο, πάντα τέτοια. umb Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος Posted February 2, 2008 #5 Share Posted February 2, 2008 Σας ευχαριστώ… Ήταν η ύστατη τιμή που δώσατε στο ζευγάρι μου διότι δεν υπάρχει πια η θηλυκιά μας άφησε από ασθένεια που δεν γνωρίζω. (εδώ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
miltosbitoulis2 Posted February 2, 2008 #6 Share Posted February 2, 2008 (edited) Σας ευχαριστώ… Ήταν η ύστατη τιμή που δώσατε στο ζευγάρι μου διότι δεν υπάρχει πια η θηλυκιά μας άφησε από ασθένεια που δεν γνωρίζω. (εδώ). Κρίμα, όμορφο ψαράκι... Edited February 2, 2008 by miltosbitoulis2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manogr Posted February 3, 2008 #7 Share Posted February 3, 2008 Μπραβο και στους δυο σας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MARIOSAFRICANOS Posted February 3, 2008 #8 Share Posted February 3, 2008 Συγχαρητήρια παιδια ! Ειναι πολλυ όμορφα !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts