Βαγγέλης Πλασάρης Posted January 24 #1 Share Posted January 24 Καλημέρα είμαι καινούριος στο φόρουμ και δεν έχω ξανά ασχοληθεί με το hobby Αποφάσισα να στήσω ένα μέτριο φυτεμένο ενυδρείο και θα χρειαστώ κάποια βοήθεια στην αρχή όσο αφορά τον εξοπλισμό και ύστερα για τα πρώτα βήματα Έχουμε και λέμε διάστασης ενυδρείου 80χ35χ50 110l Εξωτερικό φίλτρο :SUNSUN εξωτερικό φίλτρο HW-303B UV-9W Που περιέχει και uv lamp Φωτιστικό :SUNSUN ADS-700C η το SUNSUN ADE-700C Σε αυτά τα φωτιστικά μπαίνει κάποιο dimer; Θερμαντήρας :Aquael PLATINIUM HEATER 150W DIY co2 Το ενυδρείο θα φιλοξενήσει για αρχή γαρίδες και ύστερα βλέπω για κάποια ψάρια Φυτά δεν έχω αποφασίσει ακόμα Θα ήθελα να ρωτήσω ποια είναι η διαφορά του substrate από το aquarium soil και aquarium soil powder της tropica ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
marinos Posted January 24 #2 Share Posted January 24 Καλησπέρα Βαγγέλη και καλός όρισες στο χόμπι και στο forum. Προσωπικά δεν είμαι και τόσο καλός γνώστης στα φυτεμένα ενυδρεία οπότε θα αφήσω τους πιο καταρτισμένους να σε βοηθήσουν. Όμως επειδή δηλώνεις νέος στο χόμπι κρίνω απαραίτητο να ξεκινήσεις διαβάζοντας το παρακάτω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts