Jump to content

Recommended Posts

Αν και δεν έχω χελώνα, κατά 99% δεν μαλακώνει το καβούκι εξαιτίας του νερού βρύσης.

Link to comment
Share on other sites

Το προβλημμα μαλλον ειναι στην διατροφη τους σε συναρτηση με τον φωτισμο.Θελεουν ειδικες λαμπες uv ωστε να μπορεσουν να αποροφησουν σωστα το ασβεστιο απο την τροφη τους.Εννοειται πως πρεπει να τους βαζεις και ασβεστιο στην τροφη βεβαια.Αν θελεις δωσε παραπανω πληροφοριες για τον τροπο που την φροντιζεις και που την στεγαζεις,δεν ειμαι ειδικος στις χελωνες αλλα τα παιδια θα σε βοηθησουν μολις το μπουν και δουνε το θεμα σου.

Link to comment
Share on other sites

Κοιτα αρχικά ειχα παρει την γνωστη χελωνιερα φασολι.. αλλα τελειως φέιλ, τα γλυκα μου δεν ανεβαιναν σε αυτο το πλαστικο που εχει για στερια και ετσι αποφασισα να τους παρω κατι εγω και τους εβαλα και μια πετρα για α ανεβαινουν (δειτε στις εικονες..) Νναι η τροφη ειναι ενα αλλο τεραστιο θεμα.. Τις πηρα την προιγουμενη Δευτέρα (μια εβδομαδα τωρα) και δεν εχουν βαλει στο στωμα τους τιποτα απολυτως.. Πηγα στο πετ που τις ειχα παρει και μου ειπαν να μην ανησυχω γιατι ειναι χειμωνας και κατι τέτοια αλλα και παλι δεν ξερω κατα ποσο θα επρεπε να τους εμπιστευτω.. Τωρα που ειναι χειμωνας ειναι λιγο δυσκολο γιατι κανει κρυο αλλα εγω τις εχω στο πιο ζεστο δωματιο του σπιτιου..

post-60368-0-32500800-1421694128_thumb.jpg

post-60368-0-63918400-1421694135_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Για αρχή προτείνω μια ανάγνωση εδώ http://www.aquazone.gr/forums/topic/68453-aaeuiueea/ Στην συνέχεια βλέπουμε ;):)

Link to comment
Share on other sites

@zalaros Το έχω διαβασει αυτο το αρθρο.. :P ευχαριστω πάντως!
Επίσης σκευτομαι να παρω αυτο το μικρο ενυδρειο: http://www.aquazone.gr/forums/topic/85100-aaioaenaassi-15-eeonui-adhi-oa-jumbo-dhanioossaoc/ μιας και ειναι πολυ μικρα ακομα τα μικρα μου πισευω θα ειναι ανετα εκει και αν το παρω λεω να παρω αλλα διακοσμητικα για χελωνες κτλ και να μην χρησιμοποιήσω αυτά που εχει μεσα.. πως σας φαινεται? Θα ηταν ιδανικο για 2 μικρα χελωνακια? Εμενα μου φαινεται σιγουρα καλύτερο απο αυτο που τους εχω τώρα..

Link to comment
Share on other sites

Καλη επιλογη το ενυδρειο προς το παρον.Απλα θα πρεπει να διαθεσεις καποια χρηματα για ενα θερμαντηρα ουτως ωστε να κρατας μια σταθερη θερμοκρασια στο νερο,οπως επισης και μια λαμπα για το στεγνωμα αλλα και μια uv για τηναναπτυξη τους.Μολις τα βαλεις σε αυτο το ενυδρειο θα δεις οτι η ατονια, λογω χημεριας ναρκης,θα στρωσει και σιγα σιγα θα αρχισουν να τρωνε!!! :thumbsu::thumbsu::thumbsu:

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...