roulamidi 7 Νοεμβρίου 2017 Author #301 Share 7 Νοεμβρίου 2017 Αναλογως τι χρωμα εχουν..Γκρι. Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L31 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
roulamidi 7 Νοεμβρίου 2017 Author #302 Share 7 Νοεμβρίου 2017 Μπορει να μην ειναι και τιποτα. Λογικο μετα σπο τοση ταλαιπωρια που τραβηξε να ειχε διαταραχθει η χλωριδα του εντερου του. Και τωρα να τα αποβαλει. Σπιρουλινα, σκορδοζουμο δινεις καθολου; Σπιρουλίνα έδωσα χτες. Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L31 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathis spithas 7 Νοεμβρίου 2017 #303 Share 7 Νοεμβρίου 2017 (edited) πριν 3 λεπτά, το μέλος roulamidi έγραψε: Γκρι. Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L31 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αν ειναι ασπρα ή διαφανες συνηθως υπαρχει θεμα.. Τις περισοτερες φορες ομως χρωματιζονται αναλογα με αυτο που τρωνε.. Αν πανε προς το πρασινο μαλλον ειναι απο την σπιρουλινα. Έγινε επεξεργασία 7 Νοεμβρίου 2017 - stathis spithas 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
roulamidi 7 Νοεμβρίου 2017 Author #304 Share 7 Νοεμβρίου 2017 Γκρι. Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L31 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΠρος το καφέ.Δεν πρόλαβα να το δω και για πολύ. Εγκμαν μεζές για το καλικοΣτάλθηκε από το HUAWEI VNS-L31 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
roulamidi 7 Νοεμβρίου 2017 Author #305 Share 7 Νοεμβρίου 2017 Αν ειναι ασπρα ή διαφανες συνηθως υπαρχει θεμα.. Τις περισοτερες φορες ομως χρωματιζονται αναλογα με αυτο που τρωνε.. Αν πανε προς το πρασινο μαλλον ειναι απο την σπιρουλινα.Οχι οχι άσπρα με τιποταΣτάλθηκε από το HUAWEI VNS-L31 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathis spithas 7 Νοεμβρίου 2017 #306 Share 7 Νοεμβρίου 2017 πριν 1 λεπτό, το μέλος roulamidi έγραψε: Προς το καφέ.Δεν πρόλαβα να το δω και για πολύ. Εγκμαν μεζές για το καλικο Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L31 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μόλις τώρα, το μέλος roulamidi έγραψε: Οχι οχι άσπρα με τιποτα Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L31 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Οποτε δεν υπαρχει μαλλον θεμα... Μια στο τοσο να ταιζεις ελαχιστο εως καθολου παντως μονο καλο κανει... Μια στο τοσο= μια φορα στις 15 μερες... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
roulamidi 7 Νοεμβρίου 2017 Author #307 Share 7 Νοεμβρίου 2017 Οποτε δεν υπαρχει μαλλον θεμα... Μια στο τοσο να ταιζεις ελαχιστο εως καθολου παντως μονο καλο κανει... Μια στο τοσο= μια φορα στις 15 μερες...Μια με δυο φορες την ημερα ταιζω και το καταβροχθίζουν σε δευτερόλεπτα. Αύριο δεν θα τσισω καθόλου και μεθαύριο αρακά σωστα? Ποσο αρακά για 3 ψαράκια?Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L31 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathis spithas 7 Νοεμβρίου 2017 #308 Share 7 Νοεμβρίου 2017 πριν 2 ώρες, το μέλος roulamidi έγραψε: Μια με δυο φορες την ημερα ταιζω και το καταβροχθίζουν σε δευτερόλεπτα. Αύριο δεν θα τσισω καθόλου και μεθαύριο αρακά σωστα? Ποσο αρακά για 3 ψαράκια? Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L31 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αυριο καθολου και μεθαυριο αρακα ξεφλουδισμενο.. Απο ενα μπιλακι δυο φορες μεσα στην ημερα πιστευω αρκει(αν το φανε)... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
roulamidi 8 Νοεμβρίου 2017 Author #309 Share 8 Νοεμβρίου 2017 Απο τροφή έχω αυτες στην πρωτη φωτο. Σπιρουλίνα αυτή στην δεύτερη φωτο και βιταμίνες αυτές στην τριτη φωτο. Γνώμες?Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L31 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
roulamidi 9 Νοεμβρίου 2017 Author #310 Share 9 Νοεμβρίου 2017 Καμια απάντηση?[emoji24]Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L31 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathis spithas 9 Νοεμβρίου 2017 #311 Share 9 Νοεμβρίου 2017 Τα flakes και η τροφη της sera ειναι μια χαρα για χρυσοψαρα... Η σπιρουλινα δεν ξερω αν ειναι τροφη που ειναι "στοχευμενη" για χρυσοψαρα!! Οι βιταμινες ειναι πολυ καλες!! Ψαξε και τπτ σε πιο σταθερη τροφη.. Νομιζω η hikari οτι εχει κανει μεγαλη προοδο στις τροφες για χρυσοψαρα!! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KostasGr 9 Νοεμβρίου 2017 #312 Share 9 Νοεμβρίου 2017 Πολύ καλές είναι και αυτές 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
roulamidi 9 Νοεμβρίου 2017 Author #313 Share 9 Νοεμβρίου 2017 Παιδιά νομίζω την εκανα την βλακεία μου παλι. Εκανα αλλαγή νερό 3 κουβάδες των 10 λίτρων και στον τελευταιο Κούβα που προσθεσα ξέχασα να βάλω αντιχλωριο. Το εριξα μετα μόλις είδα την σύριγγα γεμισμένη συνηδειτοποιησα οτι δεν το χα ρίξει. Θα χω πρόβλημα?Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L31 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 9 Νοεμβρίου 2017 #314 Share 9 Νοεμβρίου 2017 Aν το εριξες στο ενυδρείο δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
roulamidi 9 Νοεμβρίου 2017 Author #315 Share 9 Νοεμβρίου 2017 Επίσης ήθελα να ρωτησω για αυτήν την αλγη. Είναι φυσιολογικό. Την καθαρισα σήμερα με υαλοβαμβακαΣτάλθηκε από το HUAWEI VNS-L31 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
roulamidi 9 Νοεμβρίου 2017 Author #316 Share 9 Νοεμβρίου 2017 Aν το εριξες στο ενυδρείο δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα...Ναι το έριξα αλλά μισή ωρα αργότερα......Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L31 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 9 Νοεμβρίου 2017 #317 Share 9 Νοεμβρίου 2017 πριν 1 λεπτό, το μέλος roulamidi έγραψε: Ναι το έριξα αλλά μισή ωρα αργότερα...... Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L31 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν πιστεύω ότι έγινε κάποιο κακό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
roulamidi 9 Νοεμβρίου 2017 Author #318 Share 9 Νοεμβρίου 2017 Δεν πιστεύω ότι έγινε κάποιο κακό...Το ελπίζω..... Ευτυχώς στους αλλους δυο είχα βάλει......Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L31 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 9 Νοεμβρίου 2017 #319 Share 9 Νοεμβρίου 2017 πριν 4 λεπτά, το μέλος roulamidi έγραψε: Το ελπίζω..... Ευτυχώς στους αλλους δυο είχα βάλει...... Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L31 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τότε σίγουρα δεν έγινε τπτ κακό. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 9 Νοεμβρίου 2017 #320 Share 9 Νοεμβρίου 2017 Δεν υπάρχει απολύτως κανένα πρόβλημα. Μην αγχώνεσαι Μιλάς για την άλγη στο τζάμι ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
roulamidi 9 Νοεμβρίου 2017 Author #321 Share 9 Νοεμβρίου 2017 Δεν υπάρχει απολύτως κανένα πρόβλημα. Μην αγχώνεσαι [emoji4] Μιλάς για την άλγη στο τζάμι ; Ναι και στον βραχοΣτάλθηκε από το HUAWEI VNS-L31 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 10 Νοεμβρίου 2017 #322 Share 10 Νοεμβρίου 2017 Μου κάνει για διατομικη αυτή στο τζαμί. Προσωπικά δεν θα ασχολιομουν περισσότερο. Ενα καθαρισματακι όταν πιάνει και οκ. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
roulamidi 10 Νοεμβρίου 2017 Author #323 Share 10 Νοεμβρίου 2017 Μου κάνει για διατομικη αυτή στο τζαμί. Προσωπικά δεν θα ασχολιομουν περισσότερο. Ενα καθαρισματακι όταν πιάνει και οκ.Αυτο κανω. Το καθαριζω με υαλοβαμβακα κι αποτι διαβαζα ειναι φυσιολογικο η αλγη σε νεοστημενο ενυδρειο.Ο βράχος ηταν άσπρος..... Υπάρχει όμως περιπτωση να είναι κυανοβακτηριδιο? Κάτι διάβαζα στο φόρουμ για αυτο αλλά είμαι άσχετη Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L31 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
KostasGr 10 Νοεμβρίου 2017 #324 Share 10 Νοεμβρίου 2017 Όχι δεν ειναι κυανοβακτήριο από ό,τι φαίνεται Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 10 Νοεμβρίου 2017 #325 Share 10 Νοεμβρίου 2017 Κυανοβακτηρίδιο δε νομίζω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος