john99 24 Δεκεμβρίου 2013 #176 Share 24 Δεκεμβρίου 2013 Πολύ όμορφο φίλε να το χαίρεσαι και καλές γιορτές και σε εσένα Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimos 20 Φεβρουαρίου 2014 Author #177 Share 20 Φεβρουαρίου 2014 (edited) Μετα απο αρκετες πεειπετειες και ξηλωμα της cuba αλλα και αλλων φυτων λογω κυανοβακτηριου ετσι ειναι αυτη τη στιγμη το ενυδρειο Έγινε επεξεργασία 20 Φεβρουαρίου 2014 - dimos 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 20 Φεβρουαρίου 2014 #178 Share 20 Φεβρουαρίου 2014 Σαν πολλά τα βλέπω τα ψάρια... Το κυανοβακτηριο πως το αντιμετώπισες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimos 20 Φεβρουαρίου 2014 Author #179 Share 20 Φεβρουαρίου 2014 Τα ψαρια σε αριθμο ίσως φαίνονται πολλά αλλά όπως συνήθως παρασυρομαι ευτυχώς τουλαχιστον οι μετρήσεις μου είναι καλες Με ερυθρομυκίνη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 20 Φεβρουαρίου 2014 #180 Share 20 Φεβρουαρίου 2014 Ω ρε συ κυνηγι που ριχνουν τα σκαλαρια!! Εχουν γεννησει; Τα απρομαυρα τετρα τι ειναι; Παντως κι ετσι μια χαρα ομορφο ειναι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimos 20 Φεβρουαρίου 2014 Author #181 Share 20 Φεβρουαρίου 2014 Ναι εχω γεννα γιαυτο πεφτει κυνηγι Αν εννοεις τα γκρι με την μαυρη γραμμη στην ουρα και το κοκκινο ματι που κοπαδιαζουν στο κεντρο λεγονται red eye tetra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 20 Φεβρουαρίου 2014 #182 Share 20 Φεβρουαρίου 2014 Ωραιο κοπαδι φαινεται αλλα τα βλεπω λιγο φοβισμενα! Μαλλον απ τα σκαλαρια! Ειχες απωλειες σε μικροψαρα απο τα σκαλαρια; Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimos 20 Φεβρουαρίου 2014 Author #183 Share 20 Φεβρουαρίου 2014 Οχι μεχρι στιγμης οι μονες απωλειες ηταν οι αμανο που ειχα μεσα και οχι απο τα σκαλαρια αλλα απο τα ραμιρεζι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 20 Φεβρουαρίου 2014 #184 Share 20 Φεβρουαρίου 2014 Πες μου κατι τελευταιο σε παρακαλω, επειδη περνανε διαφορα σεναρια απ το μυαλο μου τωρα τελευταια για κοπαδι, ειναι πιστο κοπαδι τα red eye ή σκορπιοχωρι; Σε τι μεγεθος τα πηρες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimos 20 Φεβρουαρίου 2014 Author #185 Share 20 Φεβρουαρίου 2014 (edited) Ειναι αρκετα σφιχτο σαν κοπαδι και δεν χωριζουν εγω τα πηρα κανα ποντο μικροτερα , αλλα και σε ενυδρειο φιλου την ιδια συμπεριφορα δειχνουν πανε πολυ σφιχτα και εχουμε παρατηρησει οτι οταν καποιο βγαινει απο το κοπαδι οταν κινουνται κατα μηκος το πρωτο ψαρι γυριζει και το μαζευει , τωρα βεβαια αυτο μπορει να ειναι τυχαιο αλλα παρατηρειται συχνα και στο δικο μου κοπαδακι αλλα περισσοτερο στου φιλου που σου λεω που εχει πιο μεγαλο κοπαδι Έγινε επεξεργασία 20 Φεβρουαρίου 2014 - dimos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 20 Φεβρουαρίου 2014 #186 Share 20 Φεβρουαρίου 2014 Οκ ευχαριστω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 21 Φεβρουαρίου 2014 #187 Share 21 Φεβρουαρίου 2014 Δημο πολλα ψαρια ρε φιλε εχεις. Γιατι ξηλωσες τη cuba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimos 21 Φεβρουαρίου 2014 Author #188 Share 21 Φεβρουαρίου 2014 (edited) Δημο πολλα ψαρια ρε φιλε εχεις. Γιατι ξηλωσες τη cuba? Το ξερω εχω παρασυρθει θα μεταφερω ενα κοπαδακι στο αλλο ενυδρειο Η cuba μετα τη θολουρα απο το κυανοβακτηριο χαλασε εχω αρχισει και μεταφυτευω αυτη που γλυτωσε σε διαφορα σημεια και ελπιζω μετα απο καιρο να ξαναγινει Έγινε επεξεργασία 21 Φεβρουαρίου 2014 - dimos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 21 Φεβρουαρίου 2014 #189 Share 21 Φεβρουαρίου 2014 Αυτο ειναι το αλλο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimos 21 Φεβρουαρίου 2014 Author #190 Share 21 Φεβρουαρίου 2014 Αυτο ειναι το αλλο;Ναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 21 Φεβρουαρίου 2014 #191 Share 21 Φεβρουαρίου 2014 Ωωω μια χαρα ομορφο κι αυτο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 21 Φεβρουαρίου 2014 #192 Share 21 Φεβρουαρίου 2014 Α ρε συ Δημο,γιατι πηγες κατευθειαν σε φαρμακο?Επρεπε να δοκιμασει πρωτα μια συσκοτιση ρε συ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimos 21 Φεβρουαρίου 2014 Author #193 Share 21 Φεβρουαρίου 2014 Α ρε συ Δημο,γιατι πηγες κατευθειαν σε φαρμακο?Επρεπε να δοκιμασει πρωτα μια συσκοτιση ρε συ.Δυο φορες συσκοτιση απο 5 μερες εκανα φιλε δοκιμασα τα παντα πριν παω σε ερυθρομικινη αλλα καθε φορα γινοταν χειροτερα , οτι λυση ειχε δοθει μεσα απο το φορουμ για τις αλγες και το κυανοβσκτηριο την διαβασα και την εφαρμοσα αλλα δεν εγινε τιποτα , ειχα πει οτι στο τελος αν και η ερυθρομικινη δεν κανει τιποτα θα το ξηλωνα και θα το εστηνα απο την αρχη Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimos 21 Φεβρουαρίου 2014 Author #194 Share 21 Φεβρουαρίου 2014 Ωωω μια χαρα ομορφο κι αυτο!Καλο ειναι , αυτο ειναι με λιγο φως και χωρις co2 ουτε υποστρωματα ουτε λιπασματα τιποτα μονο αλλαγες νερου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 21 Φεβρουαρίου 2014 #195 Share 21 Φεβρουαρίου 2014 Ε ναι, απ οτι βλεπω μονο hygrofilia και cryptocorina εχεις οποτε μια χαρα εισαι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimos 21 Φεβρουαρίου 2014 Author #196 Share 21 Φεβρουαρίου 2014 (edited) Ναι μονο αυτα τα δυο, ειχαν φουντωσει και αυτα αλλα την υδροφιλια την κλαδεψα ωστε να φαινεται σαν δεντρο καπως με τον κορμο καθαρο και τα φυλλα πανω ....αν φαινεται αυτο στο βιντεακι Έγινε επεξεργασία 21 Φεβρουαρίου 2014 - dimos Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 21 Φεβρουαρίου 2014 #197 Share 21 Φεβρουαρίου 2014 Ισως κατι δεν εκανες καλα Δημο με τη συσκοτιση και γι αυτο δεν ειχες αποτελεσμα. Τωρα οτι εγινε εγινε ομως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimos 21 Φεβρουαρίου 2014 Author #198 Share 21 Φεβρουαρίου 2014 Ισως κατι δεν εκανες καλα Δημο με τη συσκοτιση και γι αυτο δεν ειχες αποτελεσμα. Τωρα οτι εγινε εγινε ομως. Στην πρωτη συσκοτιση ετσι υπεθεσα κι εγω λεω κατι αλαθος εχω κανει στη δευτερη ομως ? Τι να πω , παντως ενα ειναι σιγουρο η ερυθρομικινη κανει τη δουλεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 21 Φεβρουαρίου 2014 #199 Share 21 Φεβρουαρίου 2014 Δυο φορες συσκοτιση απο 5 μερες εκανα φιλε δοκιμασα τα παντα πριν παω σε ερυθρομικινη αλλα καθε φορα γινοταν χειροτερα , οτι λυση ειχε δοθει μεσα απο το φορουμ για τις αλγες και το κυανοβσκτηριο την διαβασα και την εφαρμοσα αλλα δεν εγινε τιποτα , ειχα πει οτι στο τελος αν και η ερυθρομικινη δεν κανει τιποτα θα το ξηλωνα και θα το εστηνα απο την αρχη Εγω την εχω περιπου δυο χρονια... Παντα εχει στα πλάγια αναμεσα στο χαλικι και στο τζαμι, και μερικές φορες τολμαει και ανεβαινει στην επιφανεια πανω στα γρασιδαδικα... Λιγο οξυζενε λιγο μάζεμα με αλλαγές.... δεν καταφερνει να εξαπλωθει ... και εξαφανίζεται. Αλλα παρολο που εχω ερυθρομικινη δεν τολμαω , να το βάλω... Αν δω πια τα σκουρα θα την χρησιμοπιησω, και αν δεν μπορω να κάνω κάτι άλλο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimos 21 Φεβρουαρίου 2014 Author #200 Share 21 Φεβρουαρίου 2014 Παντως η βιολογια απο την αντιβιωση δεν φανηκε να επηρεαζεται γιατι οι μετρησεις μου δεν μεταβληθηκαν Τωρα σε επομενη χρηση δε ξερω ποσο αποτελεσματικη μπορει να ειναι ...αν και δε νομιζω οτι θα εχουν δημιουργηθει ανθεκτικα στελεχη κυανοβακτηριου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος