georgerocks 2 Απριλίου 2014 Author #151 Share 2 Απριλίου 2014 Εννοει να ανανεωνεις τα αιματα για να μην εκφυλιζονται! Αν τα ιδια και τα ιδια αιματα αναμυγνιονται καποια στιγμη τα ψαρια θα εχουν προβλημα! Α,ναι!Τωρα καταλαβα!Σωστο....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgerocks 2 Απριλίου 2014 Author #152 Share 2 Απριλίου 2014 Παιδια...μια ερωτηση που ειναι και μια γενικη απορια απ'οτι εχω δει.... Θελω να κλαδεψω λιγο την ανουμπια που εχω....την κλαδευω κανονικα οπως ειναι ή πρεπει να την βγαλω απο το νερο? Μονο οι γαριδες μπορει να εχουν προβλημα με τις ουσιες που απελευθερωνει η ανουμπια? Για τα ψαρακια δεν υπαρχει προβλημα?Ετσι? Που κοβω τα φυλα?Κατω,κατω,κοντα στην ''βαση'' τους στον κορμο? Ξαναριχνει εκει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 3 Απριλίου 2014 #153 Share 3 Απριλίου 2014 Γιατι να κλαδεψεις την ανουμπια; Αστην να περπατησει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgerocks 3 Απριλίου 2014 Author #154 Share 3 Απριλίου 2014 Εχει γινει θηριο! Καλα...θα δω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
eliasjuve 3 Απριλίου 2014 #155 Share 3 Απριλίου 2014 Ωραίο το ενυδρειάκι σου φίλε. Μια συμβουλή, ποτέ τα πολύπριζα κάτω και με τα καλώδια κάθετα. Βίδωσέ τα στον τοίχο ή στο γραφείο ή τοποθέτησέ τα πιο ψηλά ώστε τα καλώδια να κάνουν κοιλιά απο κάτω. Αν στάξει νερό με κάποιο τρόπο στα καλώδια έτσι όπως είναι τώρα θα πάει κατευθείαν στο πολύπριζο. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgerocks 3 Απριλίου 2014 Author #156 Share 3 Απριλίου 2014 Εχεις δικιο.....ευχαριστω! Θα το κανω Link to comment Share on other sites More sharing options...
eliasjuve 3 Απριλίου 2014 #157 Share 3 Απριλίου 2014 Ακόμα και νερό αν σου χυθεί καταλάθος κινδυνεύεις. Αν προσέξεις στις οδηγίες των φίλτρων κτλ το γράφουν πάντα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgerocks 5 Απριλίου 2014 Author #158 Share 5 Απριλίου 2014 Να ρωτησω κι εδω κατι? Τον θερμοστατη τον εχω βαλει καθετα οκ....να τον βαλω στην αντιθετη γωνια απο το φιλτρο? Θα ζεσταινει το ιδιο?Ή οταν ειναι κοντα στο φιλτρο,το φιλτρο τραβαει ζεστο νερο και το διοχετευει καλυτερα μεσα στο ενυδρειο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
eliasjuve 5 Απριλίου 2014 #159 Share 5 Απριλίου 2014 Κρύφ'τον κάπου να μην φαίνεται. Όπου και να τον βάλεις το ίδιο είναι ,αφού κινείται συνεχώς το νερό στο ενυδρείο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgerocks 5 Απριλίου 2014 Author #160 Share 5 Απριλίου 2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 5 Απριλίου 2014 #161 Share 5 Απριλίου 2014 Εγώ πάντα τους έβαζα δίλπα στην έξοδο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 5 Απριλίου 2014 #162 Share 5 Απριλίου 2014 Καμιά φωτο;;;;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgerocks 10 Ιουνίου 2014 Author #163 Share 10 Ιουνίου 2014 Under construction(Υπο κατασκευη)!!! :) :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgerocks 12 Ιουνίου 2014 Author #164 Share 12 Ιουνίου 2014 Σημερα,λοιπον εδωσα τα ψαρακια σε συνχομπιστα...καποια φυτακια πηγαν στο ''μεγαλο'' και κανα δυο θα πανε στην μεθαυριανη συναντηση-ανταλλαγη! Τωρα θα σκεφτω τι θα κανω σ'αυτο το ενυδρειακι....ηθελα κατι διαφορετικο...να μην εχω δυο ιδια φυτεμενα διπλα διπλα.... Εχω κατι στο μυαλο μου,θα το επεξεργαστω λιγο ακομα και κατα τον Σεπτεμβρη θα το υλοποιησω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 12 Ιουνίου 2014 #165 Share 12 Ιουνίου 2014 Μου μυρίζει κάτι σε αλάτι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgerocks 13 Ιουνίου 2014 Author #166 Share 13 Ιουνίου 2014 :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 13 Ιουνίου 2014 #167 Share 13 Ιουνίου 2014 Άντε άντε με το καλόοοοοοοο! Θα το δώ από κοντά, είμαι σίγουρος! Αλατάκι αλατάκι! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 13 Ιουνίου 2014 #168 Share 13 Ιουνίου 2014 Νατααααα Άντε με το καλόόό 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgerocks 13 Ιουνίου 2014 Author #169 Share 13 Ιουνίου 2014 Ε ναι λοιπον λεω να το κανω reefακι.......ειναι μια ιωση που κυκλοφορει τωρα και τελευταια και κολλησα κι εγω!!! Σημαντικο ρολο επισης επαιξε και το οτι στησαμε μαζι με τον ξαδερφο μου προσφατα το δικο του και ειδα απο κοντα οτι γινεται!!! Εχω ριξει ηδη πολυ διαβασμα και εχω να ριξω κι αλλο.....υπομονη εχω....καλα θα παμε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 13 Ιουνίου 2014 #170 Share 13 Ιουνίου 2014 Μπράβο σου !! Πολλά + στην τελευταία πρόταση Σε περιμένουμε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGAPI7 13 Ιουνίου 2014 #171 Share 13 Ιουνίου 2014 Ε ναι λοιπον λεω να το κανω reefακι.......ειναι μια ιωση που κυκλοφορει τωρα και τελευταια και κολλησα κι εγω!!! Σημαντικο ρολο επισης επαιξε και το οτι στησαμε μαζι με τον ξαδερφο μου προσφατα το δικο του και ειδα απο κοντα οτι γινεται!!! Εχω ριξει ηδη πολυ διαβασμα και εχω να ριξω κι αλλο.....υπομονη εχω....καλα θα παμε! Γιώργο κ εγώ μαζί σου.. Θα την κάνω κ εγώ σύντομα την κουτσουκέλα!!! Στο διάβασμα είμαι... τόσο διάβασμα ούτε εξεταστική να είχαμε.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 13 Ιουνίου 2014 #172 Share 13 Ιουνίου 2014 Τι έγινε Βρε παιδιά Ξαφνικά όλοι γυρίζουν σε θάλασσα Άντε με το καλό και εσύ Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgerocks 13 Ιουνίου 2014 Author #173 Share 13 Ιουνίου 2014 Ειπαμε...ειναι ιωση! Θελει διαβασμα Αγαπη.....τουλαχιστον διαβαζουμε με ορεξη για κατι που μας αρεσει...οχι οπως ηταν η εξεταστικη!!! Υ.Γ.Μια διορθωση,με τον ξαδερφο δεν το εχουμε στησει ακομα,τωρα το στηνουμε,ειμαστε στην αρχη οποτε κι αυτο βοηθαει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGAPI7 13 Ιουνίου 2014 #174 Share 13 Ιουνίου 2014 Χα.. χα.. Ευχαριστώ! Είναι που έχουμε λεφτά και δεν ξέρουμε τι να τα κάνουμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgerocks 13 Ιουνίου 2014 Author #175 Share 13 Ιουνίου 2014 Ενα βιντεο που ειχα τραβηξει λιγο πριν αρχισω να το ξεστηνω.....να το εχουμε να το θυμομαστε! Η αληθεια ειναι οτι στεναχωρηθηκα λιγο που το χαλασα γιατι ειχε γινει μια μικρη ζουγκλιτσα αλλα εδω και κανα τριμηνο ασχοληθηκα με το να φτιαξω το αλλο και αυτο το ειχα παραμελησει...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος