Karlos Posted March 26, 2017 #1 Share Posted March 26, 2017 Παιδια εχω ενα nano reef 30 lt και σημερα ειδα αυτο στο τζαμι. Μηπως ξερετε τι είναι? Είναι περίπου 2 εκατοστά και κινείτε αργά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimtsok Posted March 26, 2017 #2 Share Posted March 26, 2017 Αστερίνα είναι....όσες βρεις βγάλτες, δεν τις θες μέσα στο ενυδρείο σου. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik Posted March 26, 2017 #3 Share Posted March 26, 2017 Αστέρινα βγάλτην εξω αλλιως, θα γεμίσεις . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karlos Posted March 26, 2017 Author #4 Share Posted March 26, 2017 Ευχαριστώ παιδιά 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
submarine1981 Posted March 27, 2017 #5 Share Posted March 27, 2017 Όπως ειπαν και τα παιδια παραπάνω. Οσες μπορεις βγάλτες. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karlos Posted March 27, 2017 Author #6 Share Posted March 27, 2017 ευτυχως έχω δει μόνο μια αλλά δεν ξέρω που είναι τωρα....μολις την εντοπίσω θα την αφαιρέσω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skoti Posted March 27, 2017 #7 Share Posted March 27, 2017 Just now, Karlos said: ευτυχως έχω δει μόνο μια αλλά δεν ξέρω που είναι τωρα....μολις την εντοπίσω θα την αφαιρέσω Τώρα μπορεί να έγιναν 3 ή 4 ή 5... χαχαχαχα πλακίτσα κάνω..Μόλις την δεις βγάλτην 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis t83 Posted March 27, 2017 #8 Share Posted March 27, 2017 (edited) Εγώ όταν έφτασαν να γίνουν πολλές οι αστερινες έβαλα μια γαρίδα hymenocera picta και τις εξαφάνισε. Μετά έδωσα την γαρίδα σε άλλο παιδί που είχε πρόβλημα και όταν ξανά γίνουν πολλές θα την ξαναβάλω. Μια αλήθεια είναι ότι όπου υπάρχει μία πάντα θα υπάρχει και άλλη μια.!! Αλλά δεν είναι κάτι φοβερό... Edited March 27, 2017 by antonis t83 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skoti Posted March 27, 2017 #9 Share Posted March 27, 2017 7 minutes ago, antonis t83 said: Εγώ όταν έφτασαν να γίνουν πολλές οι αστερινες έβαλα μια γαρίδα hymenocera picta και τις εξαφάνισε. Μετά έδωσα την γαρίδα σε άλλο παιδί που είχε πρόβλημα και όταν ξανά γίνουν πολλές θα την ξαναβάλω. Μια αλήθεια είναι ότι όπου υπάρχει μία πάντα θα υπάρχει και άλλη μια.!! Αλλά δεν είναι κάτι φοβερό... Η γαρίδα αρλεκίνος είναι ίσως ότι πιο όμορφο υπάρχει σε ασπόνδυλο..Γιατί να τρέφεται μόνο με αστερίες? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karlos Posted March 27, 2017 Author #10 Share Posted March 27, 2017 Αν είναι να βάλω μέσα ένα τόσο όμορφο ζωντανό να τις αφήσω να πολλαπλασιαστούν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skoti Posted March 28, 2017 #11 Share Posted March 28, 2017 16 hours ago, Karlos said: Αν είναι να βάλω μέσα ένα τόσο όμορφο ζωντανό να τις αφήσω να πολλαπλασιαστούν... http://www.liveaquaria.com/product/prod_display.cfm?c=497+525+749&pcatid=749 Α δε ξέρω... Εσύ αποφασίζεις...χαχχαχα Πλάκα κάνω καλά είναι να τη βγάλεις μόλις την δεις.Ακόμη και αν αποφασίσεις να γεμίσεις για να βάλεις αυτό το ζωντανό μόλις ξεπαστρέψει τα πάντα θα πρέπει να το βγάλεις και να το δώσεις αλλού εκτός εαν υπάρχει κάποια τροφή βασισμένη σε αστερίες και δε την έχω κατά νου!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karlos Posted March 28, 2017 Author #12 Share Posted March 28, 2017 σκεφτομαι να βάλω αγγελια στο forum: ζητούνται αστερίνες για αγορά και γαρίδα αρλεκίνος για ενοικίαση.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 Posted March 28, 2017 #13 Share Posted March 28, 2017 (edited) καποιοι κανουν αναπαραγωγη στο σαμπ η σε μικρο ενυδρειακη με τα πολυ πολυ βασικα... για να εχει η γαριδα να τρεφετε... Edited March 28, 2017 by Akridas66 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathis spithas Posted March 30, 2017 #14 Share Posted March 30, 2017 On 28/3/2017 at 10:04 ΜΜ, το μέλος Akridas66 έγραψε: καποιοι κανουν αναπαραγωγη στο σαμπ η σε μικρο ενυδρειακη με τα πολυ πολυ βασικα... για να εχει η γαριδα να τρεφετε... Εκει τις εβαλα και εγω (στο σαμπ)γιατι θεωρειτε οτι ειναι πολυ καλος "καθαριστης".. Ελπιζω να μην μεταναστευσει στο κυριως ενυδρειο!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz Posted March 30, 2017 #15 Share Posted March 30, 2017 πριν 48 λεπτά, το μέλος stathis spithas έγραψε: Εκει τις εβαλα και εγω (στο σαμπ)γιατι θεωρειτε οτι ειναι πολυ καλος "καθαριστης".. Ελπιζω να μην μεταναστευσει στο κυριως ενυδρειο!! είναι πιθανό .. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik Posted March 30, 2017 #16 Share Posted March 30, 2017 πριν 7 ώρες, το μέλος stathis spithas έγραψε: Εκει τις εβαλα και εγω (στο σαμπ)γιατι θεωρειτε οτι ειναι πολυ καλος "καθαριστης".. Ελπιζω να μην μεταναστευσει στο κυριως ενυδρειο!! Ευκολα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts